Antena 3 CNN Actualitate Tânăr, împuşcat de poliţiştii „feroviari“ în timp ce fura motorină dintr-un tren

Tânăr, împuşcat de poliţiştii „feroviari“ în timp ce fura motorină dintr-un tren

Tânăr, împuşcat de poliţiştii „feroviari“ în timp ce fura motorină dintr-un tren
Sursa foto: Foto: AFP
30 Aug 2011   •   11:04

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din localitatea constănţeană Saligny, a fost împuşcat de poliţişti, luni noapte, după ce a fost prins în flagrant în timp ce, împreună cu alte persoane, fura combustibil dintr-un tren de marfă, informează Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un grup de şase persoane a fost prins în timpul unei acţiuni a Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa pentru prevenirea furturilor din vagoanele de transport pe calea ferată.
   
Astfel, luni, în jurul orei 20.40, oamenii legii au observat că şase persoane sustrăgeau combustibil din vagoanele unui tren de marfă, în dreptul staţiei CFR Mircea Vodă, într-o zonă în care există limitare de viteză.
   
Poliţiştii i-au somat verbal pe cei şase, după care, în momentul în care aceştia au luat-o la fugă, au tras cinci focuri de avertisment în aer şi şase spre grupul de hoţi. Una din cele şase persoane, un tânăr de 17 ani, din localitatea constănţeană Saligny, a fost împuşcată în picior. Ulterior, tânărul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în prezent starea sa de sănătate fiind stabilă.
   
Poliţiştii constănţeni continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea celorlalte cinci persoane din grupul de hoţi.

 


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close