Antena 3 CNN Actualitate Tânăr de 30 de ani mort într-un accident în Botoșani. Băiatul avea COVID și urma să se opereze luni după zile întregi de așteptare

Tânăr de 30 de ani mort într-un accident în Botoșani. Băiatul avea COVID și urma să se opereze luni după zile întregi de așteptare

Un accident cumplit a avut loc luni la amiază la Zăiceşti. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a murit pe patul de spital după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent într-un camion.

Tânăr de 30 de ani mort într-un accident în Botoșani. Băiatul avea COVID și urma să se opereze luni după zile întregi de așteptare
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2021   •   10:16

Incidentul a avut loc chiar la ieşirea din localitate, pe o porţiune de drum drept. Şoferul unui autoturism marca Ford, care se îndrepta spre Botoşani, a intrat brusc pe contrasens şi s-a izbit frontal într-un camion care circula regulametar.

Conducătorul auto din Ford a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii fiind nevoie de intervenţia a două echipaje de descarcerare pentru a putea fi scos.

Impactul a fost atât de violent încât roata din stânga faţă a camionului s-a rupt cu totul. Şoferul din Ford a fost preluat în stare critică şi transportat de echipajul SMURD cu medic la spital. 

Acesta a fost descarcerat de pompieri şi transportat de o ambulanţă SMURD la Urgenţe, fiind imediat internat în secţia de terapie intensivă.

Din păcate, organismul tânărului a cedat, după ce a suferit o serie de leziuni foarte grave, atât la nivelul membrelor, cât şi a organelor interne.

Luni, tânărul urma să fie supus unei operaţii, iar apropiaţii au făcut apel şi pentru donarea de sânge. Din păcate, însă, în cursul după-amiezii de vineri, inima acestuia a cedat.

Vineri după-amiază pacientul a suferit un stop cardio respirator. În ciuda tuturor eforturilor medicilor, inima lui nu a mai putut fi pornită

La câteva ore după internare, medicii l-au diagnosticat pe tânărul de 24 de ani şi cu COVID, acesta ieşind pozitiv la testul PCR.

Medicii şi poliţiştii cred că şoferul a provocat accidentul pe fondul oboselii acumulate, acesta lucrând la o firmă de livrări din Iaşi pe parcursul nopţii care a precedat accidentul, dar şi a virusului SARS-CoV-2, care poate crea o oboseală accentuată.

×
Subiecte în articol: accident Botoșani
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close