Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 18 ani a murit în faţa unui club din Murfatlar, după ce a primit o lovitură în cap

Un tânăr de 18 ani a murit în faţa unui club din Murfatlar, după ce a primit o lovitură în cap

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit, noaptea trecută, în faţa unui club din Murfatlar, judeţul Constanţa.

Un tânăr de 18 ani a murit în faţa unui club din Murfatlar, după ce a primit o lovitură în cap
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    13 Noi 2022   •   14:46

Totul s-a întâmplat după miezul nopţii în faţa unui club din oraşul Murfatlar. Tânărul de 18 ani a ieşit din club şi a primit o lovitură în cap în urma căreia s-a prăbuşit la pământ.

Potrivit unor surse, cel care l-a lovit este un tânăr în vârstă de 21 de ani. Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei şi ale Poliţiei.

"În cursul nopţii am fost solicitaţi prin serviciul 112 pentru un pacient căzut pe o stradă în localitatea Murfatlar. La locul solicitării s-a deplasat un echipa SAJ care a găsit un pacient comatos. A fost preluat de echipajul nostru, i s-a acorda primul ajutor, s-a solicitat un echipaj cu medic. Înainte de a ajunge echipajul SMURD cu medic, pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Cele două echipaje au efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate pacientul a fost declarat decedat", a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Poliţiştii urmează să stabilească acum împrejurările în care tânărul de 18 ani şi-a pierdut viaţa. Dacă va fi cercetat pentru crimă, suspectul riscă ani grei de închisoare.

×
Subiecte în articol: Murfatlar Constanța crimă
Parteneri
Incendiul de la Poliţia Capitalei: Mână criminală sau incident?
x close