Antena 3 CNN Actualitate Tânăr mort după ce prietenul său, beat şi cu un picior în ghips, a pierdut controlul volanului

Tânăr mort după ce prietenul său, beat şi cu un picior în ghips, a pierdut controlul volanului

Tânăr mort după ce prietenul său, beat şi cu un picior în ghips, a pierdut controlul volanului
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Mar 2012   •   17:18

Un tânăr de 25 de ani, din oraşul vâlcean Bălceşti, şi-a pierdut viaţa duminică, după ce şoferul maşinii în care se afla a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de un cap de pod, informează Mediafax. Potrivit autorităţilor, şoferul se afla în stare de ebrietate şi conducea autoturismul având un picior în gips.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea au informat că tinerii se întorceau de la discotecă, iar în urma impactului cu platforma de beton motorul maşinii a fost aruncat la peste zece metri distanţă. Pentru că mirosea a alcool, şoferul maşinii, tot de 25 de ani, prieten cu victima, a fost verificat cu aparatul etilotest şi condus la spital pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şoferul a suferit leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea, iar pasagerul a murit pe loc.

"Tragedia a avut loc pe drumul dintre localităţile Mateesti şi Sinesti, iar accidentul a fost cauzat de viteza neadaptată şi a consumului de alcool, la proba cu etilotestul conducătorul auto având o alcoolemie de 0,56 mg./l alcool pur în aerul expirat. Anchetă continuă cu şoferul în stare de libertate. Cei doi se întorceau de la discoteca din Berbesti, iar bărbatul care conducea Audi avea un picior în ghips", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Ancheta poliţiştilor vâlceni continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul, iar şoferul în momentul de fată şoferul se află în libertate.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close