Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a murit și alți doi au fost răniți după o urmărire ca-n filme pe mai bine de 5 km, din gelozie, în Maramureș

Un tânăr a murit și alți doi au fost răniți după o urmărire ca-n filme pe mai bine de 5 km, din gelozie, în Maramureș

Grav accident de circulație produs pe DN1C în Maramureș. Un tânăr a murit și alți doi au fost răniți după o urmărire ca-n filme pe mai bine de 5 kilometri.

Un tânăr a murit și alți doi au fost răniți după o urmărire ca-n filme pe mai bine de 5 km, din gelozie, în Maramureș
Sursa foto: Antena 3
de Vasile Dale    |    26 Sep 2021   •   09:42

Totul ar fi pornit de la gelozia unuia dintre șoferi care ar fi confundat-o pe o tânără cu fosta lui iubita.

Sursele noastre ne-au povestit modul în care s-a produs accidentul. Totul ar fi început în Baia Mare când un tânăr de 24 ani și un tânăr au pornit cu autoturismul.

În acel moment, un alt bărbat în vârstă de aproximativ 28 ani ar fi confundat-o pe fată cu fosta lui iubită. Gelozia se pare că l-ar fi determinat să urce la volanul autoturismului personal, însoțit de un amic, și să pornească în urmărirea mașinii în care era tânăra.

La un moment dat șoferul urmărit a oprit vehiculul pentru ca tânara să coboare. Atunci, șoferul gelos și amicul lui ar fi tăbărât spre autoturism și ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele. În acel moment, șoferul de 24 ani s-a speriat și a demarat în trombă din Baia Mare spre orașul Tăuții Măgherăuș.

Tânăr mort într-un accident, din cauza geloziei

Ceilalți doi au fugit spre autoturismul lor și au pornit în urmărirea lui. În tot acest timp șoferul urmărit a sunat la 112 și a anunțat totul. Era la telefon cu Poliția în momentul producerii accidentului.

Conform surselor Antena 3 șoferul gelos s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite, numai că din sens opus venea un alt vehicul. Atunci, pentru a evita un impact frontal, ar fi tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina urmărită pe care a proiectat-o într-un șanț din beton.

Din mașina urmăritorilor, pasagerul din dreapta a fost aruncat din vehicul și a decedat. Se pare că nu purta centura de siguranță. Șoferul gelos dar și șoferul urmărit au fost preluați de echipajele medicale și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferul vinovat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident gelozie
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close