Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care le-a omorât pe cele două fete în accidentul din Cobadin s-a lăudat că bea la volan cu câteva ore înainte de tragedie

Tânărul care le-a omorât pe cele două fete în accidentul din Cobadin s-a lăudat că bea la volan cu câteva ore înainte de tragedie

Darius, tânărul în vârstă de 16 ani care le-a omorât pe cele două fete în accidentul din Cobadin, s-a lăudat pe Instagram că bea vin la volan, cu numai câteva ore înainte de tragedie.

Tânărul care le-a omorât pe cele două fete în accidentul din Cobadin s-a lăudat că bea la volan cu câteva ore înainte de tragedie
Sursa foto: Instagram
de Alin Tarnovschi    |    05 Aug 2022   •   15:18

Potrivit mătuşii sale, băiatul de 16 ani i-ar fi luat maşina, fără ca ea să ştie, şi a plecat să se plimbe alături de un prieten şi de două fete din localitatea Viişoara.

Femeia mai spune că tânărul a fost abandonat de mamă.

Noaptea trecută, cu câteva ore înainte de tragedie, Darius a postat pe Instagram un clip video în care le arăta prietenilor o sticlă de vin şi două pahare pline, la volanul maşinii cu care urma să producă o tragedie fără margini.

În jurul orei 01.40, Darius, aflat la volanul maşinii, un Volkswagen Golf, a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul.

Impactul devastator a fost filmat de o cameră de supraveghere, în Cobadin

O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care maşina condusă de Darius se izbeşte violent de un BMW, iar apoi ricoşează într-un alt autoturism parcat.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei patru tineri a fost distrusă complet. Cele două fete, Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în timp ce şoferul de 16 ani şi prietenul său, în vârstă de 17 ani, au ajuns în stare gravă la spital, fiind intubaţi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu este pentru prima dată când tânărul provoacă un accident rutier. Anul trecut, acesta a fost implicat într-un accident grav care, la fel ca şi acum, a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Băiatul conducea un triciclu cu remorcă, tot în Cobadin, atunci când a încercat să vireze la stânga şi a fost spulberat de un motociclist care circula cu viteză şi nu a putut evita impactul.

×
Subiecte în articol: accident Cobadin Constanța
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close