Antena 3 CNN Actualitate "Dacă îl dizolvi în apă are puteri vindecătoare" | Explicația surprinzătoare a unui tânăr prins cu droguri, la Brăila

"Dacă îl dizolvi în apă are puteri vindecătoare" | Explicația surprinzătoare a unui tânăr prins cu droguri, la Brăila

Un tânăr surprins cu substanţe interzise în buzunar i-a uimit pe jandarmi cu inventivitatea explicaţiei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2023   •   12:32

”Nu este drog, e medicament și dacă îl dizolvi în apă are puteri vindecătoare”. Asta le-a spus un tânăr din Brăila jandarmilor care l-au percheziționat și au găsit asupra lui un plic ce conținea o substanță interzisă.

Jandarmii au întocmit un act de sesizare, urmând ca autoritățile să stabilească ce se afla în realitate, în acel plic, pe care bărbatul îl avea asupra lui.

Cert e că brăileanul în vârstă de 35 de ani avea un comport ciudat, de aceea jandarmii l-au legitimat, iar în urma percheziției corporale au găsit într-unul dintre buzunarele pantalonilor, un pliculeț care conținea un praf alb. Individul a încercat să le explice că e foarte bolnav și că substanța respectivă o dizolvă în apa din cadă pentru a se vindeca.

Totuși, jandarmii cred că substanța solidă de tip cristal este posibil a avea efecte psiho-active, de aceea au trimis proba la analize.

Cel puțin deocamdată, tânărul a fost lăsat în libertate, însă oamenii legii îl vor căuta din nou, după ce vor avea rezultatele buletinului toxicologic.

Citește și: 186 de kilograme de droguri, confiscate în Portul Constanţa. Acestea ar fi trebuit să ajungă în Ucraina

×
Subiecte în articol: Brăila droguri
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close