Antena 3 CNN Actualitate Tânăr prins drogat la volan într-o razie de amploare în Constanţa: "Am luat pastile de măsea"

Tânăr prins drogat la volan într-o razie de amploare în Constanţa: "Am luat pastile de măsea"

Razie de amploare în Constanţa, noaptea trecută. Poliţiştii i-au verificat pe tinerii şoferi veniţi pe litoral, iar incidentele au fost nelipsite. Un tânăr care a ieşit pozitiv la DrugTest le-a explicat agenţilor că a luat pastile de măsea.

Tânăr prins drogat la volan într-o razie de amploare în Constanţa: "Am luat pastile de măsea"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2022   •   09:47

Spre amuzamentul martorilor, dar şi al poliţiştilor, tânărul a început să citească prospectul unor medicamente, în timp ce abia se abţinea să nu râdă.

"Pastile de măsea. Nu ştiu ce spune aparatul că eu nu am folosit aşa ceva niciodată. În fiecare zi beau pliculeţe pentru durere de măsea", a declarat tânărul.

Cu zâmbetul pe buze, aşa a încercat să sfideze tânărul oamenii legii, deşi la testul antidrog acesta ieşise pozitiv la canabis şi amfetamină. Tânărul spune că mergea să se dea în maşinuţe, în Satul de Vacanţă din staţiunea Mamaia.

Totodată, poliţiştii au prins, în doar câteva ore, nouă şoferi care conducea sub influenţa drogurilor. Aceştia au fost duşi la spital pentru prelevarea de probe biologice şi s-au ales cu dosare penale.

"Este vorba despre o acţiune în care poliţiştii încearcă să îi depisteze pe cei care conduc sub influenţa substanţelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice. Au apărut şi primele rezultate. În mai puţin de trei ore de la debutul acţiunii au fost depistaţi nouă conducători auto care conduceau sub influenţa substanţelor psihoactive", a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

La acţiune au fost aduşi şi câini specializaţi în depistarea drogurilor.

×
Subiecte în articol: Constanța razie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close