Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Râmnicu Vâlcea, mort după ce a căzut de la etajul 6, pe scara interioară a blocului în care locuia

Tânăr din Râmnicu Vâlcea, mort după ce a căzut de la etajul 6, pe scara interioară a blocului în care locuia

Un bărbat de 31 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a decedat în această dimineață după ce a căzut de la etajul 6 în interiorul blocului în care locuia, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Tânăr din Râmnicu Vâlcea, mort după ce a căzut de la etajul 6, pe scara interioară a blocului în care locuia
Sursa foto: Facebook/ Ambulanta
de Mia Lungu    |    25 Mar 2022   •   09:41

"Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7:45. Persoana în cauză a căzut pe scara interioară a blocului, în golul dintre scări. Din păcate, paramedicii şi medicul de la ambulanţă au constat că acesta avea leziuni incompatibile cu viaţa, decesul fiind declarat la scurt timp", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Echipajele medicale aflate la faţa locului au acordat asistenţă şi unei femei care îl cunoştea pe bărbat şi care a suferit un atac de panică la aflarea veştii decesului acestuia.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia.

×
Subiecte în articol: tanar Râmnicu Vâlcea mort cazut
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close