Antena 3 CNN Actualitate Tânăr arestat după ce a tras cu pistolul pe o stradă din Buftea şi a vrut să înjunghie un alt tânăr cu care s-a certat pe Facebook

Tânăr arestat după ce a tras cu pistolul pe o stradă din Buftea şi a vrut să înjunghie un alt tânăr cu care s-a certat pe Facebook

Un tânăr de 22 de ani a tras, din mașină, focuri de armă către o persoană pe care anterior a încercat să o înjunghie și o amenințase pe Facebook. Incidentul a avut loc pe o stradă din Buftea.

Tânăr arestat după ce a tras cu pistolul pe o stradă din Buftea şi a vrut să înjunghie un alt tânăr cu care s-a certat pe Facebook
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2022   •   21:16

Cercetările au arătat că bărbatul de 22 de ani conducea seara trecută o mașină pe o stradă din Buftea, fiind însoțit de un alt bărbat.

La un moment dat, a tras două focuri cu o armă neletală, supusă autorizării, unul în plan vertical și unul în direcția victimei, care se afla în dreptul unui imobil cu alte persoane.

Nimeni nu a fost rănit, precizează Poliția Ilfov.

Anterior incidentului, tânărul a încercat să înjunghie victima cu un briceag și, de asemenea, o amenințase cu acte de violență pe o rețea de socializare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astăzi, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis de conducere, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă fără drept.

×
Subiecte în articol: Buftea Ilfov
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close