Antena 3 Actualitate Tânăr român, vocea manifestanţilor din Piaţa Universităţii la Bruxelles: Vrem să avem încredere în politicieni, în democraţie!

Tânăr român, vocea manifestanţilor din Piaţa Universităţii la Bruxelles: Vrem să avem încredere în politicieni, în democraţie!

01 Feb 2012   •   16:16
Tânăr român, vocea manifestanţilor din Piaţa Universităţii la Bruxelles: Vrem să avem încredere în politicieni, în democraţie!
Sursa foto: Foto: Antena 3

Vocea manifestanţilor din Piaţa Universităţii a fost auzită la Bruxelles prin intermediul unui tânăr protestatar, la 18 zile de la începutul mişcărilor sociale. Claudiu Crăciun a ridicat în picioare eurodeputaţii când a vorbit despre nevoia de schimbare şi dorinţele sincere ale manifestanţilor români care îndură frigul şi nepăsarea, fără oprire.

"Sunt aici nu ca lider sau reprezentant. Nu există aşa ceva în piaţa publică. Consideraţi-mă un povestitor. Vă voi spune nişte povestioare din Piaţa Universităţii. Deşi sunt aici cu voi, inima mea este cu ei, acasă" îşi începe încrezător discursul Claudiu Crăciun.

"Unii dintre ei protestează de două săptămâni în continuu la - 15 grade. Vă rog să aplaudaţi şi să salutaţi alături de mine oamenii care au redat încrederea României în democraţie" adaugă românul.

"Sunt vremuri grele atunci când o ţară nu mai are încredere în politicieni, ci în popor. Ar trebui să avem încredere în toţi. Acesta este mesajul principal din Piaţa Universităţii. Vrem să avem încredere în politicieni, vrem să avem încredere în democraţie, în instituţiile publice. Dar nu faceţi să ne fie atât de greu" continuă românul în aplauzele eurodeputaţilor.

"Am fost martorul unui mic miracol în Piaţa Universităţii. Oamenii s-au unit. De la studenţi, activişti, pensionari, oameni care lucrează în corporaţii şi au mulţi bani. Toţi au venit împreună şi au cântat împreună" a adăugat acesta în faţa a sute de politicieni, prezenţi la Bruxelles.

 
Get Adobe Flash player

VEZI AICI INTREGUL DISCURS DIN PARLAMENTUL EUROPEAN AL TANARULUI CLAUDIU CRACIUN
 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close