x close

Tânăr scandalagiu care nu avea declarația completată corect, pus la pământ de oamenii legii. Scena, filmată de prietenul său

de L.D.    |    07 Mai 2020   •   11:07
Tânăr scandalagiu care nu avea declarația completată corect, pus la pământ de oamenii legii. Scena, filmată de prietenul său Hepta

Scandal uriaș la Galați, unde un tânăr care se plimba prin oraș și nu avea declarația pe propria răspundere completată corect a început să îi înjure pe polițiști și chiar a încercat să fugă de filtru. A fost însă prins imediat și amendat. Toată scena a fost filmată de prietenul acestuia.

Tânărul a fost oprit de polițiști deoarece trecuse de mai multe ori prin aceeași zonă. Când a fost rugat să prezinte declarația, a spus că a fost la muncă și a mers ulterior la cumpărături. 

Bărbatul a devenit agresiv și a început să înjure, motiv pentru care polițiștii l-au imobilizat. Și asta nu a fost tot. Tânărul a încercat să fugă, însă au intervenit jandarmii care l-au prins. 

Scandalagiul s-a ales cu o amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanței Militare și încă una de 1.450 lei pentru nerespectarea indicațiilor polițistilor. 

De asemenea, persoana care a filmat întreaga scenă a fost sancționată cu 2.000 lei. 

Parteneri
Parteneri
sati