Antena 3 CNN Actualitate Tânăr în scaun cu rotile, "vindecat" pe loc, după ce s-a întâlnit cu poliţiştii locali din Alba Iulia

Tânăr în scaun cu rotile, "vindecat" pe loc, după ce s-a întâlnit cu poliţiştii locali din Alba Iulia

Un tânăr, care se plimba într-un scaun cu rotile în parcarea unui magazin din Alba Iulia, s-a "vindecat" pe loc, după ce s-a întâlnit cu poliţiştii locali.

Tânăr în scaun cu rotile, "vindecat" pe loc, după ce s-a întâlnit cu poliţiştii locali din Alba Iulia
Sursa foto: alba24.ro
de Georgiana Adam    |    29 Mar 2023   •   16:08

Tânărul în vârstă de 32 de ani, aflat în scaun cu rotile, se afla în parcarea unui magazin Kaufland din Alba Iulia şi încerca să îi impresioneze pe oameni, cerându-le totodată bani.

La un moment dat, un echipaj al Poliţiei Locale a ajuns în zonă, iar poliţiştii l-au luat la întrebări pe tânărul care părea că nu poate să meargă. După un schimb de replici, poliţiştii şi-au dat seama că tânărul este un escroc şi i-au spus să se ridice din scaun.

Tânărul s-a ridicat şi a început să meargă, însă într-un loc mai retras din parcare pentru "a nu se face de ruşine".

"Un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 32 de ani a fost prins astăzi în jurul orelor 16.30 apelând la mila publicului în parcarea Kaufland. Mâna întinsă avea și o poveste pentru impresionat, plus că omul era într-un cărucior cu rotile

Numai că nu avea handicap. Polițiștii locali au observat acest lucru și i-au cerut să se ridice. A făcut-o într-un loc mai retras să nu se facă de rușine. Uite un motiv în plus să nu mai încurajați ne-munca", a declarat pentru alba24.ro, Marius Ardeleanu, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Alba Iulia.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close