Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr care făcea parkour a căzut în gol de pe terasa unui hotel din Baia Mare

Un tânăr care făcea parkour a căzut în gol de pe terasa unui hotel din Baia Mare

Incidentul a avut loc noaptea trecută. Doi tineri au încercat să escaladeze, fără niciun sistem de siguranţă, un hotel din Baia Mare. La un moment dat, într-o fracţiune de secundă, unul din tineri s-a desprins şi a căzut în gol de pe terasa hotelului. Prietenul său a sunat imediat la 112.

Un tânăr care făcea parkour a căzut în gol de pe terasa unui hotel din Baia Mare
Sursa foto: topendsports
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2021   •   12:47

La sosirea echipajelor de intervenție ale SMURD și ISU Maramureș, tânărul în vârstă de 20 de ani din Baia Sprie era conștient, însă din cauza leziunilor suferite, nu putea comunica. El a fost preluat în stare gravă și transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

“Persoana cazută de la înălţime pe o terasă/anexă a unui hotel din Baia Mare. Bărbat. Au intervenit un echipaj TIM SMURD şi unul de descarcerare, de la Detasamentul de Pompieri Baia Mare. Victima, conştientă, a fost transportata la Spitalul judetean de urgenţă”, transmite ISU Maramureş.

Prietenul victimei, în vârstă de 18 ani spune că ei practicau o disciplină sportivă numită Parkour - inspirată de mișcarea corpului omenesc neîntreruptă înainte, peste, pe sub, în jurul și prin obstacole (atât naturale cât și artificiale) într-un anume mediu înconjurător.

Astfel de mișcare poate apărea sub formă de fugă, sărituri, cățărări și tehnici mai complexe. Scopul parkour-ului este ca practicantul să-și adapteze mișcarea la orice obstacol din calea sa.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close