Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a comis cinci infracțiuni în câteva ore! S-a îmbătat după ce a furat bani şi a condus ilegal două maşini cu care a ajuns în şanţ

Un tânăr a comis cinci infracțiuni în câteva ore! S-a îmbătat după ce a furat bani şi a condus ilegal două maşini cu care a ajuns în şanţ

A fost panică printre locuitorii comunei sucevene Dărmănești. Un tânăr de 23 de ani a îngrozit prin cinci infracțiuni comise în doar câteva ore. A furat bani din casa unor localnici pe care o păzea, dar și dintr-o altă locuință din apropiere. Cu banii furați și-a luat băutură, apoi a luat pe rând și cele două mașini ale proprietarilor pe care le-a condus fără să aibă permis. Băut, individul a făcut praf autoturismele, pe care le-a băgat pe rând, într-un șanț. Acolo l-au găsit polițiștii alertați de localnici.

Un tânăr a comis cinci infracțiuni în câteva ore! S-a îmbătat după ce a furat bani şi a condus ilegal două maşini cu care a ajuns în şanţ
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    13 Oct 2020   •   13:30

Familia păgubită a plecat la sfârşit de săptămână la o nuntă şi l-a lăsat pe tânăr să aibă grijă de gospodărie. Vecina era şi ea plecată la un eveniment în familie. Noaptea, tânărul a spart nu doar casa vecinei de unde i-a furat pensia de 700 de lei, dar şi casa pe care o avea în pază.

Familia păgubită a avut mare încredere în tânăr, căruia îi oferise cazare şi un loc de muncă plătit.

''A lucrat şi la mine. Mi-a făcut podeţul, scările, troturarul şi m-a ales cu pagubă. Dacă ştiam, nu mai îmi trebuia să vină ca să îmi lucreze'', spune vecina care a căzut şi ea victimă tânărului de 23 de ani.

Tânărul a luat apoi una dintre maşinile familiei care îl găzduia şi a plecat cu ea prin sat. Băut bine şi fără permis, individul a ajuns cu maşina într-un şanţ. S-a întors după a doua maşină, care a avut aceeaşi soartă. Poliţiştii l-au găsit pe marginea şanţului lovit la cap.

''S-a întocmit de către poliţişti un dosar penal cu privire la săvârşirea a cinci infracţiuni. Acesta va ajunge în arestul IPJ Suceava, în baza ordonanţei de reţinere dată de poliţişti'', a spus Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În afara răspunderii penale, tânărul va trebui să înapoieze banii furaţi, dar şi să plătească reparaţia maşinilor distruse.

×
Subiecte în articol: Suceava tanar infractiuni Dărmăneşti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close