Antena 3 Actualitate Un tânăr a comis cinci infracțiuni în câteva ore! S-a îmbătat după ce a furat bani şi a condus ilegal două maşini cu care a ajuns în şanţ

Un tânăr a comis cinci infracțiuni în câteva ore! S-a îmbătat după ce a furat bani şi a condus ilegal două maşini cu care a ajuns în şanţ

de Iulia Gorgorin    |    13 Oct 2020   •   13:30
Un tânăr a comis cinci infracțiuni în câteva ore! S-a îmbătat după ce a furat bani şi a condus ilegal două maşini cu care a ajuns în şanţ
Sursa foto: Hepta

A fost panică printre locuitorii comunei sucevene Dărmănești. Un tânăr de 23 de ani a îngrozit prin cinci infracțiuni comise în doar câteva ore. A furat bani din casa unor localnici pe care o păzea, dar și dintr-o altă locuință din apropiere. Cu banii furați și-a luat băutură, apoi a luat pe rând și cele două mașini ale proprietarilor pe care le-a condus fără să aibă permis. Băut, individul a făcut praf autoturismele, pe care le-a băgat pe rând, într-un șanț. Acolo l-au găsit polițiștii alertați de localnici.

Familia păgubită a plecat la sfârşit de săptămână la o nuntă şi l-a lăsat pe tânăr să aibă grijă de gospodărie. Vecina era şi ea plecată la un eveniment în familie. Noaptea, tânărul a spart nu doar casa vecinei de unde i-a furat pensia de 700 de lei, dar şi casa pe care o avea în pază.

Familia păgubită a avut mare încredere în tânăr, căruia îi oferise cazare şi un loc de muncă plătit.

''A lucrat şi la mine. Mi-a făcut podeţul, scările, troturarul şi m-a ales cu pagubă. Dacă ştiam, nu mai îmi trebuia să vină ca să îmi lucreze'', spune vecina care a căzut şi ea victimă tânărului de 23 de ani.

Tânărul a luat apoi una dintre maşinile familiei care îl găzduia şi a plecat cu ea prin sat. Băut bine şi fără permis, individul a ajuns cu maşina într-un şanţ. S-a întors după a doua maşină, care a avut aceeaşi soartă. Poliţiştii l-au găsit pe marginea şanţului lovit la cap.

''S-a întocmit de către poliţişti un dosar penal cu privire la săvârşirea a cinci infracţiuni. Acesta va ajunge în arestul IPJ Suceava, în baza ordonanţei de reţinere dată de poliţişti'', a spus Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În afara răspunderii penale, tânărul va trebui să înapoieze banii furaţi, dar şi să plătească reparaţia maşinilor distruse.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close