Antena 3 CNN Actualitate Tânăr tăiat pe față la Peștera de Lapte, găsit de salvamontiști cu hemoragie masivă: Victima trebuia să fie acasă, în carantină COVID-19

Tânăr tăiat pe față la Peștera de Lapte, găsit de salvamontiști cu hemoragie masivă: Victima trebuia să fie acasă, în carantină COVID-19

În cursul nopții de duminică spre luni, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină într-un caz de agresiune, petrecut la Peștera de Lapte, unde o persoană fusese înjunghiată.

Tânăr tăiat pe față la Peștera de Lapte, găsit de salvamontiști cu hemoragie masivă: Victima trebuia să fie acasă, în carantină COVID-19
Sursa foto: Salvamont Brasov
de Mia Lungu    |    31 Mai 2021   •   10:59

O echipa formată din salvamontisti, jandarmi montani, polițiști și angajați SMURD, s-au deplasat la locul evenimentului, unde au găsit victima, cu vârstă de 23 de ani, cu o hemoragie masivă. După ce i s-a acordat primul ajutor aceasta a fost coborâtă, urmând că o ambulanță să o transporte la spital.

Tănărul în vârstă de 23 de ani se afla cu un prieten pe munte, în zona Peștera Albă, când, se pare că din greșeală, victima a fost tăiată cu cuțitul peste obraz. Amicul ar fi vrut să-i arate o schemă, când tânărul s-a întors și a fost tăiat.

Cercetările polițiștilor au scos la iveală faptul că tânărul din Bistrița trebuia sa fie în carantină, acasă la el, nicidecum la Brașov.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și zădărnicia combaterii bolilor, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close