Antena 3 CNN Actualitate Tânăr tăiat cu sabia, sub ochii îngroziţi ai iubitei, pe o stradă din Brăila

Tânăr tăiat cu sabia, sub ochii îngroziţi ai iubitei, pe o stradă din Brăila

Un tânăr a fost tăiat cu sabia, sub ochii îngroziţi ai iubitei, în timp ce se plimbau pe o stradă din Brăila. Doi indivizi au început să o jignească pe fată, iar tânărul a sărit în apărarea ei, însă a fost atacat de cei doi agresori înarmaţi cu săbii.

Tânăr tăiat cu sabia, sub ochii îngroziţi ai iubitei, pe o stradă din Brăila
Sursa foto: Hepta
de Gabi Vlad    |    18 Aug 2022   •   07:10

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în timp ce tânărul în vârstă de 18 ani se plimba cu iubita sa şi un alt prieten pe o stradă din Brăila.

La un moment dat, doi tineri care se plimbau cu trotinetele au început să o jignească pe fată, iar iubitul ei i-a sărit în apărare.

În acel moment, "trotinetiştii" au scos fiecare câte o sabie şi au început să îl lovească pe tânărul de 18 ani. După atac, cei doi au fugit.

Martori la atacul sângeros, iubita tânărului şi prietenul acestora au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

"Aseară, 17 august, în jurul orei 20:55, polițisti din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Oborului din municipiu o persoană ar fi fost agresată. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Brăila, în timp ce se afla împreună cu un prieten și o tânără pe strada Oborului, ar fi avut un conflict cu doi tineri necunoscuți ce se deplasau pe trotinete pe strada Oborului dinspre Aleea Narciselor. În urma conflictului, cei doi tineri l-ar fi rănit la mână și la un picior pe tânărul în vârstă de 18 ani cu obiecte tăietoare pe care le aveau asupra lor. 

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat doi tineri în vârstă de 15 și 19 ani, din Brăila, bănuiți că ar fi fost implicați în incidentul în cauză. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe", se arată într-o informare a IPJ Brăila.

×
Subiecte în articol: Brăila IPJ Brăila
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close