Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a fost ucis de un preot din Brașov, într-un accident auto. Preotul a fugit de la fața locului

Un tânăr a fost ucis de un preot din Brașov, într-un accident auto. Preotul a fugit de la fața locului

Un bărbat a murit după ce a fost lovit puternic de o mașină condusă de un preot, în localitatea Feldioara, din județul Brașov. Tragedia a avut loc in urmă cu două zile iar șoferul a fost dus la audieri abia marți, pentru că a fugit de la locul accidentului.

Un tânăr a fost ucis de un preot din Brașov, într-un accident auto. Preotul a fugit de la fața locului
de Mia Lungu    |    29 Dec 2020   •   20:00

Tânărul decedat avea 31 de ani și în momentul sosirii medicilor, se află în stop cardio-respirator. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului incidentului. Se pare că principalul suspect cu privire la accidentul mortal este preotul Vlad Mircea Postole.

„La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 17.20, pe DN 13, pe raza localității Feldioara din județul Brașov, a avut loc un accident rutier.
În fapt, un bărbat, în vârstă de 31 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile a fost surprins și accidentat de un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului. Cadrele medicale, care s-au deplasat la fața locului, au acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior declarând decesul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au identificat conducătorul auto, acesta fiind un bărbat în vârstă de 37 ani din județul Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia», dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit IPJ Brașov.

×
Subiecte în articol: tanar ucis preot
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close