Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 35 de ani din Vaslui a murit la mai puţin de 48 de ore după rapel

Un tânăr de 35 de ani din Vaslui a murit la mai puţin de 48 de ore după rapel

Un tânăr de 35 de ani, din Vaslui, a murit la aproximativ 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19.

Un tânăr de 35 de ani din Vaslui a murit la mai puţin de 48 de ore după rapel
de Andreea Cigolea    |    23 Mar 2021   •   10:17

El suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă, iar potrivit declaraţiei membrilor familiei, vineri, a fost prezent la o şedinţă de dializă, după care a făcut rapelul, iar în cursul serii s-a simţit rău, starea sa degradându-se ulterior. În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

“Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, informează Agerpres.

Tânărul decedat fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat.

Cauza decesului, stabilită în urma necropsiei

Autoritățile au demarat o anchetă iar cauza morții va fi stabilită în urma autopsiei. 

Andrei Zaharia este fratele cunoscutului artist vasluian Romeo Zaharia. În ciuda problemelor de sănătate, tânărul era împlinit. Avea doar 35 de ani, iar în vară urma să sărbătorească doi ani de căsnicie.

Familia tânărului crede că şi dializa şi vaccinul a fost prea mult într-o singură zi pentru trupul firav al lui Andrei şi este foarte posibil ca vaccinul să-i fi grăbit sfârşitul. Moartea sa a fost un şoc pentru apropiaţi.

×
Subiecte în articol: rapel vaccin
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close