Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 35 de ani, din Vaslui, a murit la doar 48 de ore după a doua doză de vaccin

Un tânăr de 35 de ani, din Vaslui, a murit la doar 48 de ore după a doua doză de vaccin

Un tânăr de numai 35 de ani din Vaslui a murit la mai puțin de 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-COVID-19.

Un tânăr de 35 de ani, din Vaslui, a murit la doar 48 de ore după a doua doză de vaccin
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Laura Dinu    |    23 Mar 2021   •   09:14

Andrei Zaharia suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă.

Potrivit familiei, bărbatul s-a prezentat,, vineri, la o ședință de dializă. Imediat după ședință, acestuia i s-a administrat a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului. Vineri seara însă, Andrei a început să se simtă rău, starea lui degradându-se ulterior. 

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul", au declarat, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Cauza decesului, stabilită în urma necropsiei

Autoritățile au demarat o anchetă iar cauza morții va fi stabilită în urma autopsiei. 

Andrei Zaharia este fratele cunoscutului artist vasluian Romeo Zaharia. În ciuda problemelor de sănătate, tânărul era împlinit. Avea doar 35 de ani, iar în vară urma să sărbătorească doi ani de căsnicie.

Familia tânărului crede că şi dializa şi vaccinul a fost prea mult într-o singură zi pentru trupul firav al lui Andrei şi este foarte posibil ca vaccinul să-i fi grăbit sfârşitul. Moartea sa a fost un şoc pentru apropiaţi.

„Andrei şi-a dus cu demnitate problemele de sănătate. Deşi era dependent de dializă, avea şi diabet, niciodată nu se plângea de dureri sau de suferinţele îndurate. Era liniştit şi avea un suflet extraordinar. Era blând, calm, mereu atent cu cei din jur, respectuos şi săritor. Pe toată lumea ajuta, aşa cum putea. Era cuminte şi modest. Se căsătorise, era extrem de fericit şi ultimii ani şi i-a trăit cu bucurie, era împlinit. Suntem în stare de şoc, nu era încă timpul să plece”, a declarat un cunoscut al tânărului.

Tânărul decedat fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat. Momentan nu a fost făcut public tipul de vaccin folosit în cazul acestuia, scrie adevărul.ro.
 

×
Subiecte în articol: mort rapel vaccin
Parteneri
Primul mare studiu despre efectele adverse ale vaccinării anti-COVID
x close