Antena 3 CNN Actualitate O tânără de 21 de ani din Vaslui și-a înjughiat soțul dintr-un motiv banal. Ce a făcut imediat după crimă

O tânără de 21 de ani din Vaslui și-a înjughiat soțul dintr-un motiv banal. Ce a făcut imediat după crimă

O tânără de 21 de ani, mamă a doi copii, și-a ucis soțul un cuțit, după care a sunat la 112 unde a anunțat că bărbatul și-a provocat singur rănile. La audieri însă, tânăra a recunoscut că ea este cea care l-a înjunghiat pe bărbat.

O tânără de 21 de ani din Vaslui și-a înjughiat soțul dintr-un motiv banal. Ce a făcut imediat după crimă
de Laura Dinu    |    26 Mai 2022   •   11:21

Totul s-a întâmplat într-o seară când bărbatul de 28 de ani a venit de la muncă și i-a reproșat soției că nu a avut grijă de copilul cel mic cât timp el a fost plecat. De aici cearta a degenerat iar femeia l-a ucis cu un cuțit.  

“Ea după ce l-a înjunghiat s-a spălat pe mâini de sânge, a spălat cuțitul cu gândul să nu se afle. După care a sunat la 112 şi a anunțat că soțul ei şi-a provocat singur rănile”, a declarat Alice Ruja, procuror. 

Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.  

”A fost găsită victimă în stare de inconștiență, cu o plagă la nivelul abdomenului. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare, dar după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui

Cei doi erau cunoscuți de vecini din cauza certurilor foarte dese. Potrivit acestora, tânăra obișnuia să consume băuturi alcoolice, iar bărbatul nu ezita să îi reproșeze acest lucru atunci când se întorcea de la muncă și o găsea în stare de ebrietate.  

“O găsea băută. Nu s-a mai întâmplat cu cuțitul, dar îi dădea cu tigăile în cap. Ne pare rău, a fost un băiat tare bun, era muncitor”, povestește o prietenă de familie, potrivit ȘtirilePROTV

“Cine știe ce a fost între ei, cine știe ce a fost în casa lor. Nu s-au înțeles. Poate și el are o parte din vină, poate și ea la fel”, a declarat un vecin. 

Tânăra care și-a recunoscut în cele din urmă fapta a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor. 

×
Subiecte în articol: Vaslui crima

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Perioada de înscriere pentru examenul de Bacalaureat 2023 se prelungește
x close