Antena 3 CNN Actualitate Tânără în stare gravă, după ce a fost lovită de roata unui microbuz care s-a desprins în mers, în Teleşti

Tânără în stare gravă, după ce a fost lovită de roata unui microbuz care s-a desprins în mers, în Teleşti

O tânără de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital după de a fost lovită de roata unui microbuz de persoane desprinsă în mers, în Teleşti, Gorj.

Tânără în stare gravă, după ce a fost lovită de roata unui microbuz care s-a desprins în mers, în Teleşti
Sursa foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    18 Ian 2023   •   11:33

Incidentul s-a întâmplat în localitatea Telești, județul Gorj. În ciuda faptului că victima era conștientă, a fost transportată în stare gravă la spital. 

Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, miercuri, 18 ianuarie, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localității Teleşti.  

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani, din comuna Băleşti, în timp ce conducea un microbuz transport public de persoane, pe DN 67  Băleşti, din direcţia Motru-Târgu-Jiu, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, roțile din stânga spate s-au desprins, moment în care una din cele două roți a acroșat o tânără de 25 de ani, din comuna Teleşti, care se deplasa regulamentar în calitate de pieton.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a tinerei de 25 de ani, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pasagerii din microbuz nu au fost răniți. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

×
Subiecte în articol: Telești Gorj
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close