Antena 3 CNN Actualitate Tânăra agresată într-un bloc din Alba Iulia rupe tăcerea: Am văzut și eu imaginile, aveam impresia că nu e vorba despre mine

Tânăra agresată într-un bloc din Alba Iulia rupe tăcerea: Am văzut și eu imaginile, aveam impresia că nu e vorba despre mine

Tânăra agresată într-un bloc din Alba Iulia rupe tăcerea: Am văzut și eu imaginile, aveam impresia că nu e vorba despre mine
22 Noi 2018   •   19:06

Tânăra tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia rupe tăcerea. Citiți în curând pe antena3.ro, mărturia tinerei agresate în scara unui bloc de un recidivist.

"Știu că am avut două convorbiri telefonice, una cu bunica mea, alta cu o prietenă. Mi le amintesc, știu așa în mare ce am vorbit cu ele, îmi aduc că îmi căutam loc de parcare, apoi îmi aduc aminte că eram în fața liftului, erau mai multe persoane. Știu că nu am intrat cu ei în lift pentru că aveau bagaje. Atâta îmi amintesc. Apoi îmi amintesc când am ajuns acasă, când am deschis laptopul, i-am scris unchiului meu, am întrebat de părinții mei", povestește tânăra.

A mărturisit că nu își aduce aminte nimic din timpul incidentului și a povestit ce a simțit în momentul în care a văzut imaginile cumplite. 

"Am văzut și eu filmarea și nu l-am văzut, pentru că nu stau niciodată cu spatele la cineva. Aveam impresia că nu e vorba despre mine, sunt imagini șocante. Am avut noroc, putea să fie mai rău. Mă bucur că sunt bine", adaugă tânăra.

„Aveam impresia că parcă nu e vorba despre mine. Sunt imagini șocante. Dar am avut noroc, asta e clar. Putea să fie mult mai rău. Mă bucur că sunt bine și că din ce putea să se întâmple, mi s-a întâmplat cel mai ușor lucru”. 

Tânăra a transmis un mesaj pentru alte femei, ca să evite astfel de situații.  „Greșeala mea pe care o recunosc. Umblu tot timpul cu telefonul și portofelul în mână. Să se ferească, să fie mai precaute.Să nu umble cu lucruri de valoare pentru că se vede în ce țară trăim ”.

Mesajul tinerei pentru agresor

Întrebată dacă i-ar spune ceva celui care a agresat-o, în cazul în care ar fi față în față, tânăra a afirmat: „Nu știu dacă aș avea ce să-i spun. Am impresia că e un specimen, nu un om. Un om normal nu ar putea să facă așa ceva. Sper să primească pedeapsa pe care o merită pentru că, din câte am înțeles, nu sunt prima lui victimă”. 

Tânăra le mulțumește polițiștilor care au contribuit la prinderea agresorului

„Vreau să le mulțumesc și celor de la poliție pentru că au avut un caz extrem de greu. Vreau să-i mulțumesc agentului Belei Mădălin pentru că a venit de acasă și a mers în oraș, a căutat pe camere. I-am dat foarte puține detalii. Și celorlalți polițiști le mulțumesc, care și-au făcut treaba extraordinar, chiar dacă sunt tineri. Niciodată nu mi-a fost frică de așa ceva”. 

Mărturisirea tatălui tinerei jefuită în Alba Iulia: "Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa degeaba"

Tatăl tinerei de 20 de ani tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia a făcut o mărturisire emoționantă despre evenimentele de atunci.

„Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei şi ne-a zis că e ceva în neregulă cu fata. Noi eram la ţară şi nu ne-am gândit la nimic rău. Am încercat să o sunăm, avea telefonul închis şi apoi am contactat un vecin să meargă să bată la uşă, să vadă ce e cu ea. A deschis uşa, dar era într-o stare confuză. Când ne-a sunat vecinul am zis că o fi drogat-o cineva, cine ştie. Am plecat imediat acasă şi am găsit-o în aceeaşi stare. Am urcat-o în maşină, am venit la urgenţă să vedem. Oamenii de aici i-au făcut analize pentru că se vedeau două lovituri la cap. Am refăcut filmul evenimentelor să aflăm dacă i-a pus cineva ceva în cafea, în suc. Ea nu îşi mai amintea nimic din ziua de sâmbătă. Îşi amintea doar că a fost în mall şi că se uita la haine pe acolo. Acum este bine fizic, moral e bine, dar să vedem. S-a uitat la imagini şi nu a avut nicio reacţie. Nu i-a venit să creadă că a păţit aşa ceva”, a declarat tatăl fetei agresate la Alba Iulia, potrivit Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: tanara Alba Iulia
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close