Antena 3 CNN Actualitate "Unde ne îndreptăm, Dumnezeule?". Tânără din Arad, împinsă în faţa unei maşini de o femeie cu probleme

"Unde ne îndreptăm, Dumnezeule?". Tânără din Arad, împinsă în faţa unei maşini de o femeie cu probleme

O tânără din Arad a fost împinsă în faţa unei maşini, în timp ce aştepta să traverseze o stradă, de o femeie cu probleme. Tânăra a povestit totul într-o postare pe Facebook.

"Unde ne îndreptăm, Dumnezeule?". Tânără din Arad, împinsă în faţa unei maşini de o femeie cu probleme
Sursa foto: Facebook | Edu Teodora
de Alin Tarnovschi    |    19 Aug 2022   •   12:18

Conform relatării, incidentul a avut loc miercuri, în centrul municipiului Arad. Victima aştepta la semafor culoarea verde pentru a traversa bulevardul Revoluţiei, iar la un moment dat a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în drum, în faţa maşinilor care circulau.

Femeia a povestit că a reuşit să facă un pas în lateral şi să evite să fie lovită de o maşină.

"Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la"doamna" din poza care nu e în mințile ei!

Stai liniștit la semafor și se trezește o nebuna, care nu ar trebui sa fie pe strada, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, sa te împingă in drum, când mașinile trec cu viteza..

Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini

Bine că nu a fost și copilul cu mine. Ce sa mai zic de spiritul civic?

Așa că ochii în 4, că nu știi de unde vin", a scris tânăra într-o postare pe Facebook.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad s-a autosesizat în acest caz şi a audiat-o pe victimă, iar ulterior a identificat-o pe presupusa agresoare.

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a transmis, astăzi, IPJ Arad.

Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul? Să aveți mare grijă la"doamna" din poza...

Publicată de Edu Teodora pe Miercuri, 17 august 2022

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close