Antena 3 CNN Actualitate VIDEO. Tânără bătută cu sălbăticie în stradă de un adolescent și lăsată să zacă în șanțul de pe marginea drumului

VIDEO. Tânără bătută cu sălbăticie în stradă de un adolescent și lăsată să zacă în șanțul de pe marginea drumului

Un adolescent din județul Olt a bătut cu bestialitate o tânără pe care a lăsat-o, apoi, să zacă pe marginea drumului.

VIDEO. Tânără bătută cu sălbăticie în stradă de un adolescent și lăsată să zacă în șanțul de pe marginea drumului
de Laura Dinu    |    26 Noi 2020   •   07:45

Totul s-a petrecut în județul Călui, județul Olt. Agresorul în vârstă de 16 ani a snopit-o în bătaie pe tânăra de 18 ani pe care o suspecta că are o relație cu tatăl lui. 

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere au ajuns acum în posesia polițiștilor din Olt.

Bănuia că fata are o relație cu tatăl lui

Reacția tânărului vine după ce acesta ar fi văzut-o pe tânără coborând din mașina familiei lui. Băiatul le-ar fi povestit polițiștilor că această imagine ”i-a luat mințile”, bănuind că aceasta ar fi avut o relație cu tatăl lui.

Adolescentul a profitat de faptul că tânăra se afla pe marginea drumului, așteptând, cel mai probabil un mijloc de transport. A alergat spre ea, a lovit-o cu putere, iar în momentul în care fata a cazut în șanțul de pe marginea drumului, el a continuat să o lovească brutal cu picioarele. Și nu s-a oprit până ce un prieten, martor la scenă, s-a apropiat de el și i-a cerut să plece de acolo. 

Tânăra de 18 ani a depus o plângere împotriva agresorului, fiind deja emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele băiatului care urmează să fie astăzi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.  

×
Subiecte în articol: adolescent Olt calui
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close