VIDEO. Tânără bătută cu sălbăticie în stradă de un adolescent și lăsată să zacă în șanțul de pe marginea drumului

de Laura Dinu    |    26 Noi 2020   •   07:45
VIDEO. Tânără bătută cu sălbăticie în stradă de un adolescent și lăsată să zacă în șanțul de pe marginea drumului

Un adolescent din județul Olt a bătut cu bestialitate o tânără pe care a lăsat-o, apoi, să zacă pe marginea drumului.

Totul s-a petrecut în județul Călui, județul Olt. Agresorul în vârstă de 16 ani a snopit-o în bătaie pe tânăra de 18 ani pe care o suspecta că are o relație cu tatăl lui. 

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere au ajuns acum în posesia polițiștilor din Olt.

Bănuia că fata are o relație cu tatăl lui

Reacția tânărului vine după ce acesta ar fi văzut-o pe tânără coborând din mașina familiei lui. Băiatul le-ar fi povestit polițiștilor că această imagine ”i-a luat mințile”, bănuind că aceasta ar fi avut o relație cu tatăl lui.

Adolescentul a profitat de faptul că tânăra se afla pe marginea drumului, așteptând, cel mai probabil un mijloc de transport. A alergat spre ea, a lovit-o cu putere, iar în momentul în care fata a cazut în șanțul de pe marginea drumului, el a continuat să o lovească brutal cu picioarele. Și nu s-a oprit până ce un prieten, martor la scenă, s-a apropiat de el și i-a cerut să plece de acolo. 

Tânăra de 18 ani a depus o plângere împotriva agresorului, fiind deja emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele băiatului care urmează să fie astăzi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.  

Parteneri
x close