Antena 3 CNN Actualitate Tânără bătută de o femeie, într-un tramvai din Bucureşti, pentru că nu a coborât suficient de repede: "De ce e aşa de multă răutate?"

Tânără bătută de o femeie, într-un tramvai din Bucureşti, pentru că nu a coborât suficient de repede: "De ce e aşa de multă răutate?"

O tânără a fost bătută de o femeie, într-un tramvai din Bucureşti, pentru că nu ar fi coborât suficient de repede. Cu ochii în lacrimi, Bianca a povestit totul pe TikTok, iar clipul a devenit viral.

Tânără bătută de o femeie, într-un tramvai din Bucureşti, pentru că nu a coborât suficient de repede: "De ce e aşa de multă răutate?"
Sursa foto: TikTok | bianca__sis
de Alin Tarnovschi    |    01 Noi 2022   •   17:58

Totul s-ar fi întâmplat în tramvaiul 32 din Bucureşti, în momentul în care Bianca a încercat să coboare în zona Unirii. Pentru că nu ar fi coborât suficient de repede, o femeie a început să o lovească.

Tânăra a povestit plângând ce i s-a întâmplat, într-un clip video postat pe TikTok care a avut peste 900.000 de vizualizări în mai puţin de 24 de ore.

"Care e problema cu oamenii din ţara asta? De ce e aşa de multă răutate

Voiam să mă dau jos din tramvai, la Unirii, din 32. Ştim cu toţii ce se întâmplă în Rahova şi în 32. Şi efectiv m-a luat o femeie la bătaie. Mi-a stricat ochelarii. Şi efectiv toată lumea a văzut că femeia respectivă mă ia la bătaie şi eu am ripostat. La un moment dat a tras-o un bărbat şi a oprit-o. Şi mi-a stricat ochelarii.

Bineînţeles, am sunat la Poliţie să fac plângere că nu e normal aşa ceva, să te bată cineva când cobori din tramvai fără absolut niciun motiv. Şi am sunat la Poliţie şi bineînţeles că îţi trebuie martori oculari şi nimeni nu voia. Toată lumea urla la mine şi îmi zicea: te-ai trezit tu acuma să suni la Poliţie, să faci pe marele justiţiar că a dat femeia aia în tine.

Să sun la Poliţie, echipajul de Poliţie să nu oprească tramvaiul, conductorul să nu oprească, un tramvai plin de oameni, că e oră de vârf, toată lumea iese de la serviciu, nimeni să nu vrea să fie martor şi ba chiar toată lumea să facă mişto de tine şi să zică du-te acasă", a povestit Bianca în clipul video postat pe TikTok.

Totuşi, tânăra a găsit o elevă de liceu care a fost de acord să îi dea numele şi numărul de telefon pentru a transmite datele Poliţiei în caz că va fi nevoie să fie audiată.

"Dacă voi nu vedeţi o problemă în asta, eu nu ştiu unde se îndreaptă ţara asta", a încheiat tânăra.

@bianca__sis

♬ original sound - Bianca Sis? Travel expert

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close