Antena 3 CNN Actualitate Tânăra din Braşov dată dispărută de iubit a fost omorâtă şi îngropată

Tânăra din Braşov dată dispărută de iubit a fost omorâtă şi îngropată

Tânăra din Braşov, dată dispărută în urmă cu o săptămână de iubit, a fost omorâtă şi apoi îngropată pe malul râului Bârsa.

Tânăra din Braşov dată dispărută de iubit a fost omorâtă şi îngropată
Sursa foto: IPJ Braşov | Hepta | Mediafax Foto / Gabriel Brezeanu
de Alin Tarnovschi    |    08 Iul 2022   •   15:45

Tânăra în vârstă de 34 de ani a fost văzută pentru ultima dată pe 1 iulie pe strada Calea Feldioarei din municipiul Braşov. Cel puţin, aceasta a fost informaţia pe care iubitul tinerei a oferit-o poliţiştilor, atunci când a mers să reclame dispariţia.

"Poliția Municipiului Brașov - Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, vineri, 1 iulie, concubina sa în vârstă de 34 ani nu a revenit la domiciliu, fiind văzută ultima dată pe strada Calea Feldioarei din municipiul Brașov.

Semnalmente: 1,65 m, 55 kg, constituție astenică, păr șaten, cu șuvițe blonde la vârfuri, ochi căprui.

La momentul plecării, femeia purta fustă de piele, scurtă, de culoare neagră, geacă de piele, de culoare neagră, tricou alb și teniși, de culoare neagră, cu talpă de culoare albă.

Femeia avea asupra sa o geantă neagră și telefon mobil", a fost informarea transmisă de IPJ Braşov, după ce iubitul tinerei a dat-o dispărută.

Astăzi, anchetatorii au făcut o percheziţie în casa bărbatului, în comuna Bod din judeţul Braşov, după ce acesta ar fi recunoscut că a omorât-o pe tânără şi apoi i-a îngropat cadavrul, potrivit bizbrasov.ro.

După percheziţie, anchetatorii, dar şi suspectul au mers pe malul râului Bârsa, acolo unde bărbatul a recunoscut că a îngropat-o pe femeie.

×
Subiecte în articol: Brașov crimă
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close