Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Bucureşti a ajuns în arest, după ce a parcat greşit, s-a luat la bătaie cu poliţiştii locali şi le-a smuls hainele

O tânără din Bucureşti a ajuns în arest, după ce a parcat greşit, s-a luat la bătaie cu poliţiştii locali şi le-a smuls hainele

O tânără din Bucureşti, prinsă în flagrant de poliţiştii locali după ce a parcat greşit, a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce s-a luat la bătaie cu agenţii şi le-a smuls hainele.

de Georgiana Murgilă    |    10 Apr 2024   •   15:08

"La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul DGPMB - Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancţionată contravenţional.

Dosarul penal constituit se află în urmărirea penală a procurorului, potrivit art. 56 alin. (3) lit. b) Cod de Procedură Penală.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 Bucureşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri şi lovituri în zona feţei şi a corpului.

Inculpata a fost reţinută 24 de ore şi, ulterior, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă, urmând ca propunerea să fie soluţionată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc
x close