Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Bucureşti, mamă a doi copii, a jefuit o sală de păcănele cu un spray de gândaci

O tânără din Bucureşti, mamă a doi copii, a jefuit o sală de păcănele cu un spray de gândaci

O tânără în vârstă de 22 de ani, din Bucureşti, mamă a doi copii, a jefuit o sală de păcănele cu un spray de gândaci şi a furat o sumă mare de bani, după ce, iniţial, s-a uitat fix într-o cameră de supraveghere.

O tânără din Bucureşti, mamă a doi copii, a jefuit o sală de păcănele cu un spray de gândaci
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Corina Matlinschi    |    15 Feb 2023   •   11:05

Totul s-a întâmplat pe 9 februarie, în jurul orei 22.30, într-o sală de păcănele de pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti.

Tânăra de 22 de ani a pierdut banii la aparate, iar apoi s-a întors în sală, "înarmată" cu un spray de gândaci, hotărâtă să recupereze banii pierduţi.

După ce i-a cerut angajatei sălii de jocuri o ţigară, tânăra s-a uitat fix într-o cameră de supraveghere şi apoi a atacat-o pe femeie şi a furat o sumă importantă de bani înainte de a fugi.

Potrivit unor surse, tânăra purta un hanorac "Marvel Avengers".

Citeşte şi: Un cerşetor a fost răpit de pe stradă după ce a câştigat la păcănele, în Orașul de Jos, județul Sibiu

"La data de 14 februarie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, în Capitală, emis pe numele unei femei, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 9 februarie 2023, Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112,  de către casiera unei săli de jocuri din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla la locul de muncă, o persoană necunoscută  i-ar fi pulverizat o substanță iritantă, apoi ar fi determinat-o să îi remită 6.822 de lei, bani ce aparțineau societății.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate a fost identificată o femeie, bănuită de comiterea faptei.

Aceasta a fost condusă la audieri, în baza unui mandat de aducere, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: București Poliția Capitalei
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close