Antena 3 CNN Actualitate Tânăra care a murit la spitalul din Târgu Jiu a fost înmormântată

Tânăra care a murit la spitalul din Târgu Jiu a fost înmormântată

Tânăra care a murit la spitalul din Târgu Jiu a fost înmormântată
Sursa foto: Foto: Videonews
13 Aug 2011   •   21:45

Părinţii tinerei de 17 ani care a murit în spitalul din Târgu-Jiu şi-au înmormântat sâmbăta aceasta fiica, lângă fratele ei, mort tot la vârsta de 17 ani. Familia, colegii, prietenii şi vecinii (sute de oameni) au asistat împietriţi la drama familiei.

Pe peretele casei, sub doliul proaspăt pus, poza Ralucăi stă lângă fotografia fratelui său, Constantin. Fata şi-a iubit mult fratele şi a depăşit cu mare greutate dispariţia fulgerătoare a acestuia. Constantin a murit înecat acum doi ani, într-un lac din sat. Acum, îmbracată în mireasă, Raluca merge să-l revadă.

Sicriul a fost urmat îndeaproape de toţi colegii Ralucăi. Tinerii au purtat poza fetei pe piept. În urma Ralucăi au rămas o mulţime de întrebări fără răspuns.

Procurorii, reprezentanţii colegiului medicilor dar şi angajaţii Corpului de control al Ministerului Sănătăţii încearcă în acest moment să facă lumină în cazul decesului tinerei de doar 17 ani. Medicul de familie al fetei, asistenta care i-a facut ultima injectie, directorul spitalului, şefii Medicinei Legale şi cei ai Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au fost audiaţi. Concluziile anchetei vor fi făcute publice zilele următoare.

Tânăra a decedat în urma unui infarct miocardic. Medicii legişti au stabilit că aceasta suferea şi de pancreatită acută. Doctorii de la ORL nu ştiau că fata de 17 ani suferea de pancreatită, pentru că nu avea simptome. Îi făcuseră însă analize timp de două zile şi hotărâseră să o opereze de amigdalită.

 




×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close