Antena 3 CNN Actualitate Tânăra care şi-a fracturat coloana după ce a sărit cu un pian în Dâmboviţa, operată cu succes

Tânăra care şi-a fracturat coloana după ce a sărit cu un pian în Dâmboviţa, operată cu succes

Tânăra care şi-a fracturat coloana după ce a sărit cu un pian în Dâmboviţa, operată cu succes
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Sep 2010   •   15:52

Mădălina Drăgan, tânăra care şi-a fracturat coloana după ce a sărit cu un pian în Dâmboviţa, a fost operată, luni, la Spitalul Universitar. Potrivit medicilor, intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme, iar pacienta se află acum în stare bună.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Bogdan Popescu, a declarat, pentru Mediafax, că tânăra ar putea scăpa fără sechele după o perioadă de recuperare.

"Tânăra a fost operată luni. Medicii au reuşit să fixeze vertebrele fracturate şi să decomprime măduva spinării, dar au constatat că la impactul cu apa s-au rupt nişte ligamente şi că există o leziune la nivelul părţii terminale a măduvei spinării", a spus Popescu, adăugând că, după operaţie, femeia va avea nişte deficienţe neurologice, care ar putea fi recuperate în viitor.

"Miss Piggy", concurentă la competiţia Flugtag, a sărit în Dâmboviţa de la înălţimea de 6 metri, în timp ce se afla pe un pian. În momentul impactului, tânăra de 26 de ani şi-a pierdut pentru câteva momente cunoştiinţa. Apoi şi-a revenit dar a fost dusă de urgenţă la Spitalul Universitar.

Medicii au constatat că starea ei nu este deloc bună şi trebuie operată. Mădălina Drăgan suferise o fractură la nivelul coloanei vertebrale lombare.

La competiţia desfăşurată duminică au participat 35 de echipe, fiecare formată din 4 membri. Un alt concurent a ajuns la spital după ce a sărit în apă cu un avion improvizat.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: tanara Dambovita fractura coloana operatie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close