Antena 3 CNN Actualitate Mara Mareș, la mare, într-un club de fițe din Mamaia. Cum a fost surprinsă consiliera lui Florin Cîțu

Mara Mareș, la mare, într-un club de fițe din Mamaia. Cum a fost surprinsă consiliera lui Florin Cîțu

Mara Mareș, consiliera lui Florin Cîțu, a fost surprinsă în timp ce se distra într-un club cunoscut din Mamaia. Tânăra a vrut să descopere viața de noapte din nordul stațiunii și a mers să se distreze alături de prieteni, la un pahar de vin.

Mara Mareș, la mare, într-un club de fițe din Mamaia. Cum a fost surprinsă consiliera lui Florin Cîțu
Sursa foto: cancan.ro
de Georgiana Adam    |    17 Aug 2021   •   23:48

Dornică de distracție, Mara Mareș a mers să petreacă într-unul dintre cele frecventate cluburi din Mamaia.

Alături de câțiva prieteni, consiliera lui Florin Cîțu a fost surprinsă în timp ce consuma vin alb

Aceștia au dansat până spre orele 23.00, iar apoi au plecat.

"Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni albi, evazați, și un top negru, Mara Mareș a reușit să atragă privirile bărbaților prezenți, dar nu s-a lăsat deloc impresionată. A avut ochi doar pentru prietenii cu care venise și nu a interesat-o nicio altă prezență masculină", au scris jurnaliștii de la Cancan, care au prezentat imaginile în exclusivitate.

Premierul Florin Cîţu a numit-o pe şefa organizaţiei de tineret a PNL, Mara Mareş, în funcţia de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului, potrivit deciziei publicate în luna februarie 2021, în Monitorul Oficial.

Mara Mareş, în vârstă de 28 de ani, fiica consilierului judeţean al PNL, Ioan Mareş, a fost aleasă deputat în legislatura 2016-2020.

În 2017, Mara Mareş a fost aleasă, cu scandal, la conducerea organizaţiei de tineret a PNL.

Cum îl apară tânăra pe Florin Cîţu

"Cine s-a gândit că prin atacarea lui Florin Cîţu cu o întâmplare de acum 20 de ani "va face furori", s-a înșelat amarnic.

Să sapi iar apoi să aduci în actualitate o contravenție (nu infracțiune!) de acum 20 de ani mie îmi arată pură disperare și trădează o mentalitate învechită și un mesianism prost înțeles și extrem de slab pus în scenă.

Oldies are no longer goldies. Cam atât.

Seară frumoasă tuturor, în special acelora fără de greșeală", a scris Mara Mareş pe pagina sa de Facebook.

Cine s-a gândit că prin atacarea lui Florin Cîţu cu o întâmplare de acum 20 de ani "va face furori", s-a înșelat...

Posted by Mara Mareş on Wednesday, 11 August 2021

Cine este Mara Mareş

La alegerile parlamentare din 2016, Mara Mareş era cel mai tânăr candidat PNL la Camera Deputaților pe o poziție eligibilă. Avea atunci 24 de ani și este fiica unui consilier județean, Ioan Mareș (care provine din fostul PDL, fiind președintele PDL Făgăraș).

Mara Mareș a plecat din țară la vârsta de 16 ani, continuându-și studiile la Liceului St. Clare’s, Oxford și la Facultatea de Studii Europene și Internaționale din cadrul King’s College, University of London. De asemenea, a urmat studii de master la University College London, Facultatea de Politici Publice Europene.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close