Antena 3 CNN Actualitate Tânără din Constanţa, aruncată de la etajul unui hotel din Republica Dominicană. Iubitul ei, condamnat la închisoare

Tânără din Constanţa, aruncată de la etajul unui hotel din Republica Dominicană. Iubitul ei, condamnat la închisoare

Andreea Celea, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Constanţa, a fost aruncată de la etajul unui hotel din Republica Dominicană chiar de iubitul ei, a stabilit o instanţă de judecată care l-a condamnat la ani grei de închisoare pe tânăr.

Tânără din Constanţa, aruncată de la etajul unui hotel din Republica Dominicană. Iubitul ei, condamnat la închisoare
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    25 Mar 2021   •   19:55

Tragedia s-a produs în noaptea de 31 august spre 1 septembrie 2018, atunci când Andreea a mers cu iubitul ei, Gabriel Villanueva, la hotelul W&P din Santo Domingo.

Andreea se despărţise de Gabriel de aproximativ un an, însă ţinea legătura cu acesta şi încerca să îl ajute să treacă peste o perioadă dificilă din viaţa lui, dar şi peste crizele violente.

Aşa s-a întâmplat şi pe 31 august 2018, atunci când tânăra originară din Constanţa a mers cu fostul ei iubit la hotelul din Republica Dominicană.

Cei doi s-au cazat împreună, aşa cum se poate observa şi pe imaginile surprinse de camerele de supravgehere din recepţia hotelului, iar în acea noapte, Andreea a căzut de la etajul 8 al hotelului.

A doua zi dimineaţă, un angajat al hotelului a găsit-o pe Andreea fără viaţă, într-o baltă de sânge, în curtea hotelului.

O anchetă de lungă durată a stabilit că nicio altă persoană nu a intrat în camera de hotel, dar şi că tânăra din Constanţa nu s-a sinucis, ci a fost omorâtă cu sânge rece.

O instanţă de judecată din Republica Dominicană l-a găsit vinovat pe Gabriel Villanueva de crimă, acesta fiind condamnat la 20 de ani de închisoare pentru moartea Andreei.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close