Antena 3 CNN Actualitate Ana-Maria Casandra, o fată de 16 ani din Caracal, a dispărut în mod misterios

Ana-Maria Casandra, o fată de 16 ani din Caracal, a dispărut în mod misterios

Ana-Maria Casandra Asan, o adolescentă în vârstă de 16 ani din municipiul Caracal, a dispărut în mod misterios de acasă, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Polițiștii din Olt sunt în căutarea fetei.

Ana-Maria Casandra, o fată de 16 ani din Caracal, a dispărut în mod misterios
de Diana Dragotescu    |    01 Sep 2020   •   18:30

Ana-Maria Casandra Asan are 1.60 înălțime, aproximativ 50 de kilograme, ochii verzi și părul negru.

Persoanele care dețin informații cu privire la locația tinerei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune de îndată la numărul de urgență 112.

"La data de 1 septembrie, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august, Asan Ana-Maria Casandra, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit", a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Olt.

Tânără dispărută din Caracal, polițiștii cer ajutorul oamenilor

Tânăra în vârstă de 16 ani are 1,60 metri înălţime, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi verzi, păr lung vopsit negru.

"Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție", cer polițiștii.

Curios este faptul că Ana-Maria Casandra Asan a trecut printr-o situație similară în decembrie 2019, însă în Spania. În vârstă de 15 ani la acea vreme, tânăra româncă a fost dispărută timp de aproximativ o săptămână, notează lavanguardia.com.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Caracal
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close