Antena 3 CNN Actualitate Tânără de 20 de ani din Măgurele, prinsă drogată la volan, după ce a plecat de la sediul Poliției

Tânără de 20 de ani din Măgurele, prinsă drogată la volan, după ce a plecat de la sediul Poliției

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost surprinsă conducând sub influența substanțelor interzise, imediat după ce a părăsit sediul Poliției.

Tânără de 20 de ani din Măgurele, prinsă drogată la volan, după ce a plecat de la sediul Poliției
Sursa foto: xijian / Getty Images
de Georgiana Adam    |    07 Feb 2024   •   16:13

În cursul zilei de marți, polițiștii din Măgurele au oprit în localitate o mașină care circula din direcția București către Măgurele și în care se aflau un bărbat, șoferul, și o femeie.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Testat cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ, însă au reieșit indicii că ar fi drogat cu două substanțe diferite.

Citește și: Amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentară, în 2024. Situații în care șoferii pot aprinde luminile de avarie 

Pasagerul din dreapta, o tânără de 20 de ani, de altfel iubita șoferului, a mers împreună cu el la secția de poliție.

La scurt timp după ce a ieșit de la sediul poliției, tânăra s-a urcat la volan, iar oamenii legii au oprit-o în trafic.

 Verificările au scos la iveală că nu are permis de conducere și că s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise.

”Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă la testarea cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a informat IPJ Ilfov, notează Mediafax.

Bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile.
 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close