Antena 3 CNN Actualitate Tânăra de 240 kilograme, care a născut în februarie, a murit în urma unui stop cardiac (VIDEO)

Tânăra de 240 kilograme, care a născut în februarie, a murit în urma unui stop cardiac (VIDEO)

Tânăra de 240 kilograme, care a născut în februarie, a murit în urma unui stop cardiac (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
01 Aug 2010   •   11:22

Victoria Lăcătuşu, femeia de 240 de kilograme, care a născut o fetiţă în luna februarie, a murit, duminică dimineaţă. Aceasta fusese adusă în stare gravă la Spitalul Judeţean de urgenţă Craiova.

"A fost adusă în stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea ei timp de 30 de minute, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa", a declarat, pentru Mediafax, managerul SJU Craiova, Florin Petrescu.

Tânăra a fost internată iniţial în secţia de Boli Infecţioase a SJU Slatina, diagnosticul la internare fiind de sindrom febril.

"În condiţiile în care ea suferea de o obezitate morbidă puteau apare foarte multe complicaţii care să ducă la decesul pacientei. I se va face necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul pacientei", a explicat managerul SJU Slatina.

Victoria Lăcătuşu, în vârstă de 24 de ani, a fost transferată în luna februarie la Spitalul Universitar Bucureşti, întrucât nu exista masă de operaţie la spitalul din Craiova care să susţină greutatea tinerei. La o zi după ce a fost transferată, tânăra a născut, prin cezariană, o fetiţă de 2,9 kilograme.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: deces Craiova
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close