Antena 3 CNN Actualitate Tânără din Botoșani, violată de două ori de același bărbat

Tânără din Botoșani, violată de două ori de același bărbat

Tânără din Botoșani, violată de două ori de același bărbat
Sursa foto: Foto: Pixabay
30 Mai 2016   •   14:10

O tanara de 25 de ani din Botosani a ajuns la spital plina de vanatai si le-a spus medicilor ca a fost batuta, talharita si violata de un tanar din oras, scriu stirileprotv.ro.

Fata povesteste ca individul a vrut sa o ia cu forta dintr-o discoteca si sa o duca intr-o camera de hotel. Dar dupa ce politistii l-au identificat pe suspect si au stat de vorba cu el, au aflat alta varianta. Tanarul recunoaste talharia, dar nu si violul.

Tanara le-a spus politistilor ca sambata noapte a fost la discoteca iar spre dimineata in local a aparut si barbatul. Acesta a scos-o afara si, la adapostul intunericului, a lovit-o, iar mai apoi i-a smuls de la gat un lantisor de aur. Fata sustine ca suspectul ar fi violat-o. Cand a scapat din mainile agresorului, spune ea nu s-a dus acasa de frica tatalui care stia ca anul trecut, acelasi barbat ar fi agresat-o.

"E lovita rau peste tot corpul, si nasul si fata, pentru ca l-a refuzat. Acum vreun an in urma a mai fost violata o data de el, am fost la politie. Politia a vrut sa faca dreptate dar noi l-am iertat pentru ca am fost amenintati. Acum s-a repetat. A batut-o, i-a luat un lant de aur de la gat si a violat-o", a povestit tatal fetei.

Parintii fetei spun ca se tem de familia suspectului. Fata de 25 de ani a fost dusa la spital de catre o ruda.

"M-am dus la dicoteca cu o prietena si a venit dupa mine in discoteca, m-a luat cu forta si m-a batut si violat. Mi-a luat si lantul de la gat", a povestit victima.

Deocamdata tanarul acuzat de viol este cercetat pentru talharie. El le-a spus politistilor ca recunoaste furtul lantisorului, dar ca nu ar fi abuzat de tanara. Fata va fi examinata si de medicii legisti pentru a se stabili daca a fost intr-adevar victima unui viol.

 

×
Subiecte în articol: viol bătaie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close