Antena 3 CNN Actualitate Tânără dată dispărută de familie şi căutată de Poliţie, mesaj pe Facebook: "Vă salut din Vama Veche"

Tânără dată dispărută de familie şi căutată de Poliţie, mesaj pe Facebook: "Vă salut din Vama Veche"

O tânără în vârstă de 17 ani, din judeţul Teleorman, dată dispărută de familie şi căutată de Poliţie, a comentat chiar la o postare despre dispariţia sa şi le-a transmis tuturor "salutări din Vama Veche".

Tânără dată dispărută de familie şi căutată de Poliţie, mesaj pe Facebook: "Vă salut din Vama Veche"
Sursa foto: Facebook / Total Impact
de Alin Tarnovschi    |    05 Iul 2021   •   20:15

Tânăra din localitatea Văceni, comuna Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman, a dispărut de acasă sâmbătă, 3 iulie 2021, iar familia a cerut ajutorul Poliţiei pentru a o găsi.

Andreea a dispărut fără a pune nimănui unde se duce, iar rudele au căutat-o în localitate, la prieteni, iar într-un final au apelat la ajutorul Poliţiei.

La rândul lor, poliţiştii au emis un comunicat de presă cu privire la dispariţia fetei de 17 ani, comunicat ce a fost postat pe Facebook, împreună cu fotografia fetei, de publicaţia locală din Teleorman - Total Impact.

"Polițiștii teleormăneni caută o minoră în vârstă de 17 ani, reclamată ca fiind dispărută de pe raza comunei Drăgănești-Vlașca.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că numita I. ANDREEA-MARIANA, în vârstă de 17 ani, din localitatea Văceni, comuna Drăgănești-Vlașca, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 03.07.2021 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE:

- înălțime - aproximativ 1,65m, greutate - 45 kg, ochi verzi, fața ovală, bărbie rotundă, păr roșcat, de lungime medie.

Nu se cunosc detalii legate de vestimentația purtată la momentul dispariției.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, cea mai apropiată unitate de poliție sau Serviciul de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri la numerele 0247 407 000, 0247 407 006", se arată în comunicatul Poliţiei.

Fotografia tinerei a fost distribuită de sute de persoane şi a ajuns chiar şi newsfeed-ul fetei, moment în care aceasta nu s-a putut abţine şi a comentat.

"Vă salut din Vama Veche", a comentat tânăra dispărută la mare.

Comentariul a fost apreciat de peste 3.000 de oameni, iar ulterior a devenit viral atât pe Facebook, cât şi pe TikTok.

@andrei.olteanu79

##foryou ???

♬ original sound - ya boy lautareasca

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close