Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Dolj, venită din Anglia să îşi înmormânteze tatăl, a murit la fel ca el, împreună cu iubitul ei

O tânără din Dolj, venită din Anglia să îşi înmormânteze tatăl, a murit la fel ca el, împreună cu iubitul ei

O tânără în vârstă de 25 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj, a venit din Anglia pentru a-şi înmormânta tatăl şi a avut parte de o moarte identică, împreună cu iubitul ei.

O tânără din Dolj, venită din Anglia să îşi înmormânteze tatăl, a murit la fel ca el, împreună cu iubitul ei
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    13 Feb 2021   •   10:05

Carmen şi Claudiu, doi tineri îndrăgostiţi din Dolj, plecaţi la muncă în Anglia pentru un trai mai bun, au sfârşit împreună, în casa fetei din comuna Coţofenii din Faţă, după ce s-au întors în ţară pentru ca fata să poată participa la înmormântarea tatălui ei.

Din nefericire, cei doi iubiţi au sfârşit împreună, în acelaşi mod ca tatăl fetei.

"Politistii Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri de 25 și 26 de ani, din Cotofenii din Față, au fost găsiți decedați în baia locuinței.

Polițistii s-au deplasat la fata locului, constatând faptul că în încăperea unde aceștia au fost găsiti era prezent un miros putemic de gaze. Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa.

În cauză, politistii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în urma cărora cei doi tineri au decedat", se arată într-o informare a IPJ Dolj.

Tineri îndrăgostiţi, găsiţi morţi în casa fetei, în Coţofenii din Faţă, judeţul Dolj

Fostul primar al comunei, Costică Cârciumaru a declarat pentru Observator că cei doi tineri au murit la fel ca tatăl fetei, respectiv din cauza buteliei din baie.

"În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa, ca un boiler, şi, din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni de zile, au murit fiica şi prietnul ei. Aceeaşi moarte.

Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară", a explicat fostul primar al comunei.

×
Subiecte în articol: Coţofenii din Faţă Dolj
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close