Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Galați și-a sunat părinții plângând și le-a spus că a fost răpită și sechestrată într-o casă

O tânără din Galați și-a sunat părinții plângând și le-a spus că a fost răpită și sechestrată într-o casă

O tânără de 19 ani, care consumase alcool și droguri, și-a mințit familia că a fost răpită și e ținută cu forța într-o locație din municipiul Galați.

O tânără din Galați și-a sunat părinții plângând și le-a spus că a fost răpită și sechestrată într-o casă
Sursa foto: Pixabay.com
09 Iul 2020   •   18:30

Adolescenta a povestit familiei că observa o piscină, un drum de centură şi un pod. După cele auzite, familia a sunat la 112 pentru a cere ajutorul oamenilor legii.

Polițiștii au descoperit că a fost vorba despre o răpire falsă și au amendat-o pe tânără. După ce au prins-o, tânăra a declarat că se află, de fapt, în Italia și că a vrut să le facă rudelor o glumă de ziua ei. Ea a mărturisit că se afla sub influența alcoolului și a etnobotanicelor, potrivit news.ro.

Sora tinerei, în vârstă de 23 de ani, din comuna Vânători, este cea care a alertat autoritățile, fără să bănuiască că ar fi vorba de o păcăleală.

Oamenii legii au făcut cercetări și au descoperit, după ce au ascultat discuțiile telefonice purtate de persoana vătămată, că cele anunțate nu se confirmă. Fata de 19 ani a fost sancționată pentru alarmarea organelor de menținere a ordinii publice, fără motiv întemeiat.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close