Antena 3 CNN Actualitate Tânără găsită moartă și sfâșiată de câini. Ar fi chiar Ionela, fata dată dispărută în această săptămână

Tânără găsită moartă și sfâșiată de câini. Ar fi chiar Ionela, fata dată dispărută în această săptămână

Tânără găsită moartă și sfâșiată de câini. Ar fi chiar Ionela, fata dată dispărută în această săptămână
29 Aug 2019   •   19:09

Descoperire macabră miercuri seară, în Tecuci! Trupul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit întâmplător, sfâșiat de câini.

Din primele indicii, pare a fi vorba chiar de Ionela Mocanu, mămica unui copil de doi ani, dată dispărută pe 27 august, scrie SpyNews.ro.

Pe 27 august, în jurul orei 5 dimineața, Ionela Mocanu, o tânără mămică a unui copil de doi ani, a dispărut fără urmă din comuna Perșinari și nimeni nu a mai putut să o contacteze de atunci, telefonul mobil al acesteia fiind închis. Familia, disperată, a anunțat dispariția Ionelei Mocanu la Poliția, iar oamenii legii au cerut ajutorul populației în vederea depistării tinerei.

Însă, miercuri, la o zi de la dispariția fetei, un cioban din Tecuci, a făcut o descoperire macabră într-o vie. Câinele său a fugit de lângă el și a început să tragă de ceva. Apropiindu-se, localnicul a văzut un trup neînsuflețit, dezbrăcat și sfâșiat de câini.

Potrivit primelor verificări, trupul neînsuflețit i-ar aparține chiar Ionelei.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close