Antena 3 CNN Actualitate O tânără de numai 19 ani a fost ucisă de fostul iubit. Ce a făcut băiatul imediat după crimă i-a uimit și pe polițiști

O tânără de numai 19 ani a fost ucisă de fostul iubit. Ce a făcut băiatul imediat după crimă i-a uimit și pe polițiști

Crimă pasională în Gorj! Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, și-a înjunghiat iubita, cu un an mai mica decât el, pentru că aceasta dorea să pună capăt relației pe care o aveau de câteva luni. Orbit de iubire, băiatul a urmărit-o pe fată și când a văzut-o în preajma mai multor tineri a oprit mașina și, sub privirile tuturor, a omorât-o. Apoi, a luat-o în mașină pentru a o duce în altă localitate unde stătea singur. Polițiștii l-au prins în apropierea locuinței cu cadavrul iubitei în mașină.

O tânără de numai 19 ani a fost ucisă de fostul iubit. Ce a făcut băiatul imediat după crimă i-a uimit și pe polițiști
Sursa foto: hepta
de Gabriela Mladin    |    15 Iul 2021   •   08:20

Scene de groază s-au petrecut, noaptea trecută, în localitatea Baia de Fier din județul Gorj. Victima, o fată în vârstă de 19 ani, a căzut pradă furiei iubitului căruia îi comunicase că dorește să se despartă. Crima s-a produs chiar sub privirile mai multor tineri cu care fata socializa. 

De ceva timp, băiatul o șicana. O urmărea și îi trimitea, fratelui mai mic, diverse mesaje ca să o scoată afară din casă. Familia a depus chiar o plângere la poliție pentru amenințare. 

Plângerea n-a fost soluționată, dar agresorul și-a pus în practică amenințările.

După ce a înjunghiat-o cu 9 lovituri de cuțit, agresorul a luat-o în mașină și a plecat cu ea. Chiar tatăl lui a anunțat polițiștii pentru a-l prinde. 

Aceștia l-au găsit chiar în apropierea locuinței din Târgu-Jiu. Acolo, agenții au chemat de urgentă un echipaj al ambulantei, însă medicii doar au putut constata decesul fetei. Băiatul a fost reținut de procurori.

În acest moment, la parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, unde se desfășoară ancheta, s-au strâns rudele victimei și ale agresorului.

El e criminalul din Baia de Fier care și-a ucis iubita și i-a plimbat cadavrul cu mașina

Raymond Căldăraru este criminalul de numai 20 de ani care și-a ucis iubita, noaptea trecută, după care a urcat cadavrul în mașină și l-a plimbat până ce a fost oprit de poliție.

×
Subiecte în articol: Gorj
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close