Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Ilfov s-a îmbătat la școală, îndemnată de colegii care au batjocorit-o. Eleva a fost închisă în sala de sport de un profesor

O tânără din Ilfov s-a îmbătat la școală, îndemnată de colegii care au batjocorit-o. Eleva a fost închisă în sala de sport de un profesor

O fată de 15 ani din comuna Ciolpani, județul Ilfov, a fost provocată de colegii de școală să consume băuturi alcoolice până s-a îmbătat. Tânăra ar fi fost închisă în sala de sport de un profesor, după ce a văzut starea în care se afla tânăra.

O tânără din Ilfov s-a îmbătat la școală, îndemnată de colegii care au batjocorit-o. Eleva a fost închisă în sala de sport de un profesor
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    23 Iun 2021   •   17:01

În urma cercetărilor, s-a stabilit că, la data de 11 iunie, fata ar fi fost îmbătată de mai mulți băieți, colegi de școală. Ulterior, băieții i-ar fi făcut poze, în ipostaze indecente, cu telefoanele mobile, au transmis surse judiciare pentru Gândul. 

Pe înregistrări, mai multe eleve se aud cum o provoacă pe tânără să bea cât mai mult. 

"Asta se face mangă. Noi rezistăm până la 4-5 pahare, dar asta de la 3 s-a îmbătat, de la două shot-uri şi un pahar băut gură cu gură", a spus o elevă, potrivit Observator.

După ce a văzut starea în care se afla eleva, profesorul de sport ar fi închis-o pe aceasta în sala de sport pentru a-și reveni, însă, ulterior, ar fi scos-o din sală și ar fi lăsat-o singură pe o bancă din parc.

Directoarea școlii ar fi aflat despre incident și le-ar fi luat elevilor telefoanele pentru a șterge imaginile.

Inițial, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, abuz în serviciu, acces ilegal la un sistem informatic și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Ulterior însă, cercetările au fost extinse pentru alte trei infracțiune: pornografie infantilă, omisiunea sesizării și act sexual cu un minor, motiv pentru care au fost sesizați procurorii DIICOT.

Până în acest moment nicio persoană nu a fost pusă, oficial, sub acuzare, potrivit Gândul.

×
Subiecte în articol: eleva Ilfov
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close