Antena 3 CNN Actualitate Tânăra împuşcată de tatăl ei se simte mai bine. Încă nu a aflat că a rămas fără părinţi

Tânăra împuşcată de tatăl ei se simte mai bine. Încă nu a aflat că a rămas fără părinţi

Tânăra împuşcată de tatăl ei se simte mai bine. Încă nu a aflat că a rămas fără părinţi
Sursa foto: Foto: Antena 1
14 Apr 2011   •   08:44
Tânăra împuşcată de tatăl ei a trecut cu bine de operaţie. Imediat ce s-a trezit, a intrebat de mama ei dar nimeni nu i-a spus că ambii părinţi sunt morţi. Înainte de a-şi împuşca soţia şi fata şi apoi pe el însuşi, Nelu Gruia a lăsat o scrisoare-testament. El îi roagă pe doi apropiaţi ai familiei să aibă grijă de fiul său de 22 de ani care are probleme de sănătate.

Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova susţin că fiica fostului poliţist este conştientă dar încă în stare gravă. Ea îşi aminteşte ce i s-a întâmplat, dar deocamdată nu i s+a spus că ambii părinţi i-au murit. Medicii susţin că va trebui să consiliată de un specialist pentru a trece peste traumă psihică.

Ruxandra Gruia, de 24 de ani, a fost găsită de vecini împuşcată, în stradă. În timp ce vecinii aveau grijă de tănâră, din casă s-au auzit alte împuşcături. Nelu Griua îşi împuşcase mortal soţia. Fostul poliţist şi fiica lui au fost duşi la spital, în stare gravă. Trei ore mai târziu, bărbatul murea pe masa de operaţie.

Înainte să-şi împuşte soţia şi fiica, fostul poliţist a scris o scrisoare-testament în care explică motivele tragediei. Bărbatul dă vina pe fiica lui, pentru divorţ.

Martor la întreaga tragedie a fost fiul soţilor Gruia, în vârstă de 22 de ani, surdomut. Angela Gruia era profesoară de limba română la Grupul Şcolar Traian Vuia din Craiova. Colegii ei sunt şocaţi de tragedie

Fiica Angelei Gruia, Ruxandra, s-a plâns în ultimul timp prietenilor de tensiunea dintre părinţii săi. Un prieten apropiat a publicat pe blog o discuţie recentă cu tânăra, despre care spune că era terorizată de certurile de acasă.

Nelu Gruia era nemulţumit de relaţia pe care fiica lui o avea cu un bărbat străin, susţin vecinii. Prietenul Ruxandrei susţine însă că a fost o relaţie scurtă, care s-a încheiat cu mai mult timp în urmă.
 


 

×
Subiecte în articol: crima politist
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close