Antena 3 CNN Actualitate Tânăra incendiată pe câmp se prostitua, dar provenea dintr-o familie bună. Cum a ajuns Sabina Mircea în această situaţie

Tânăra incendiată pe câmp se prostitua, dar provenea dintr-o familie bună. Cum a ajuns Sabina Mircea în această situaţie

Tânăra de 32 de ani, găsită incendiată pe un câmp din Giurgiu, practica prostituţia, însă provenea dintr-o familie bună.

Tânăra incendiată pe câmp se prostitua, dar provenea dintr-o familie bună. Cum a ajuns Sabina Mircea în această situaţie
de Georgiana Adam    |    18 Noi 2020   •   09:45

Bunicii Sabinei Mircea erau profesori, tatăl lucra în aviaţie, iar mama ei la aeroport. Tânăra a fost un elev bun şi a învăţat bine până în clasa a VII-a. Apoi, în clasa a VIII-a a luat drumul etnobotanicelor. 

Ulterior, ea ar fi cunoscut un cetăţean rom cu care ar avea copilul de 8 ani, potrivit informaţiilor Antena 3.

În clasa a VIII-a, Sabina a luat drumul etnobotanicelor

Familia ei nu ar fi fost de acord cu această situaţie, iar Sabina s-a pierdut şi a mers pe o altă cale. A lucrat şi în străinătate, apoi ca dansatoare într-un club.

La sfârşitul lunii octombrie, cadavrul ei a fost găsit arzând pe un câmp de la Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Marţi seara, două femei și un bărbat au fost reținuți pentru 24 de ore în cazul femeii de 32 de ani, găsită incendiată în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu. Aceștia sunt acum acuzați de omor calificat și de profanare de morminte. 

Din ce familie provenea tânăra incendiată pe câmp la Giurgiu

Potrivit unor surse, suspecții ar fi declarat în fața anchetatorilor că victima ar fi băut un insecticid și că ar fi încercat să o resusciteze. Așa ar fi explicat rănile de la nivelul toracelui. 

În urma ei, a rămas un copil de 8 ani, bolnav

Crima ar fi avut loc în București, undeva în cartierul Ferentari, unde victima locuia împreună cu bărbatul și cele două surori, conform surselor Antena 3.

Anchetatorii spun că femeia de 32 de ani, Mihaela Sabina Mircea, practica prostituţia, la fel și cele două surori. 

Potrivit surselor, se pare că bărbatul ar fi cel care a ucis-o pe femeie, iar cele două femei ar fi cărat-o după crimă. 

În urma ei a rămas un copil de 8 ani cu grave probleme de sănătate şi care este acum în grija familiei concubinului Sabinei.

Familia bărbatului spunea că vrea să vină Protecţia copilului să îl ia pe minor, pentru că nu au cu ce să îl întreţină, ei mai având opt copii.

×
Subiecte în articol: Ghimpați Mihaela Sabina Mircea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close