Antena 3 CNN Actualitate Un youtuber și-a ucis iubita însărcinată, în direct, pe internet: Tânăra a murit de frig după ce a fost lăsată afară în lenjerie intimă, de dragul vizualizărilor

Un youtuber și-a ucis iubita însărcinată, în direct, pe internet: Tânăra a murit de frig după ce a fost lăsată afară în lenjerie intimă, de dragul vizualizărilor

Un cunoscut youtuber din Rusia, afost arestat după ce a provocat moartea iubitei sale însărcinate, lăsând-o intenţionat afară în frig, doar în chiloţi, pentru a transmite online momentul: „Valya, Valya, la naiba, arăți ca și cum ai murit. Iepuraș, hai ... spune-mi ceva. Imi fac griji. La naiba ... nu îi simt bătăile inimii. ”

Un youtuber și-a ucis iubita însărcinată, în direct, pe internet: Tânăra a murit de frig după ce a fost lăsată afară în lenjerie intimă, de dragul vizualizărilor
Sursa foto: TheSun.co.uk
de Mia Lungu    |    09 Dec 2020   •   22:15

Stanislav Reşetnikov, în vârstă de 30 de ani, cunoscut in mediul online ca Stas Reeflay, a forţat-o pe prietena sa să iasă afară pe balcon, doar în chiloţi, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute, doar pentru a filma acest moment si a-l transmite live pe internet, conform presei locale citate de The Sun.

Valentina "Valya" Grigoryeva, tânăra în vârstă de 28 de ani, care anunțase de curând că este însărcinată, nu a rezistat frigului şi a murit de hipotermie, în casa unde locuia cu chirie, din satul Ivanovka, lângă Moscova

Incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 2 decembrie. „Iepuraşul meu, ce ai?”, a întrebat Reeflay la un moment dat, în timpul transmisiunii online. 

 „Băieţi, nu are puls, e palidă, nu respiră”, a spus el apoi încercând să o aducă în casă în timp ce transmitea în direct. Acesta nu a oprit transmisiunea nici după ce a reușit să o aducă pe tânără înăuntru, deși era conștient că tânăra este pe jumătate moartă.

Comitetul de Investigaţii din Rusia s-a sesizat şi a deschis o anchetă în acest caz, în timp ce canalul de Youtube al lui Reeflay a fost închis de platforma de videosharing. „The Sun” scrie că bărbatul ar fi fost cunoscut pentru transmisiunile sale pline de „violenţă şi abuz” împotriva fostei iubite, care prezenta vânătăi pe tot corpul.

„Valya, Valya, la naiba, arăți ca și cum ai murit. Iepuraș, hai... spune-mi ceva. Imi fac griji. La naiba ... nu îi simt bătăile inimii. ”

Reeflay, în vârstă de 30 de ani, ar fost plătit de 1.000 de dolari (800 de lire sterline) de către un urmăritor pentru a-și abuza iubita în timpul transmisiunii live, potrivit unui raport al presei locale.

În imagini prea deranjante pentru a fi arătate, el poate fi văzut că o duce înapoi înăuntru și încearcă să o reînvie.

Se aude spunând: „Valya, ești viu? Iepurașul meu, ce-i cu tine?

„Valya, Valya, la naiba, arăți ca și cum ai murit. Iepuraș, hai ... spune-mi ceva. Imi fac griji. La naiba ... nu îi simt bătăile inimii. ”

Apoi le spune telespectatorilor: „Băieți ... Fără puls ... Este palidă. Nu respiră. ”

Moartea ei șocantă a dus la proteste și reclamații în Rusia, pentru interzicerea urgentă a „violenței live” online, care se publică fără restricții pe YouTube și poate fi urmărită chiar și de copii.

×
Subiecte în articol: tanara moarta Rusia
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close