Antena 3 CNN Actualitate O tânără mămică a murit sub ochii copilului ei, într-un accident cumplit provocat de un şofer cu permisul anulat, în Nojorid

O tânără mămică a murit sub ochii copilului ei, într-un accident cumplit provocat de un şofer cu permisul anulat, în Nojorid

O tânără mămică, în vârstă de 25 de ani, a murit sub ochii copilului ei, într-un accident provocat un şofer cu permisul anulat, în Nojorid, judeţul Bihor.

O tânără mămică a murit sub ochii copilului ei, într-un accident cumplit provocat de un şofer cu permisul anulat, în Nojorid
Sursa foto: Facebook | Antena 3
de Georgiana Botez    |    13 Iul 2022   •   13:18

Cumplitul accident s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 21.40, pe DN 79, la ieşirea din localitatea Nojorid înspre Leş, în judeţul Bihor.

Tânăra mămică, copilul ei în vârstă de doi ani, sunt din comuna Bocsig din Arad, iar şoferul, un bărbat în vârstă de 48 de ani, este din Oradea. Cei trei se aflau într-un autoturism şi, cel mai probabil, plecau în vacanţă.

Bărbatul aflat la volan avea permisul anulat şi chiar a făcut închisoare pentru infracţiuni rutiere şi cu toate acestea, el s-a urcat la volan şi i-a luat în maşină şi pe tânăra de 25 de ani şi copilul acesteia.

La un moment dat, într-o depăşire, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un TIR care circula din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic încât oamenii aflaţi în autoturism au rămas încarceraţi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de  descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Bihor.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru femeia în vârstă de 25 de ani, ea fiind declarată decedată la locul accidentului.

Copilul de doi ani, dar şi şoferul au fost transportaţi la spital, ambii fiind în stare foarte gravă.

×
Subiecte în articol: accident Nojorid Bihor
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close