Antena 3 CNN Actualitate O tânără a murit pe loc într-un accident grav în zona Pipera din Bucureşti

O tânără a murit pe loc într-un accident grav în zona Pipera din Bucureşti

O tânără în vârstă de 36 de ani a murit pe loc, în această dimineaţă, după ce maşina în care se afla s-a izbit frontal de piciorul unei pasarele, în zona Pipera din Bucureşti.

O tânără a murit pe loc într-un accident grav în zona Pipera din Bucureşti
Sursa foto: Antena 3
de Mădălina Ignat    |    02 Apr 2022   •   11:10

Cumplitul accident s-a produs pe bulevardul Pipera, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat frontal în piciorul unei pasarele.

"La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier din Ilfov, iar din primele verificări au stabilit faptul că, un bărbat, de 41 de ani, a condus autoturismul pe bulevardul Pipera, din direcția Tunari către București, iar după ce a traversat podul de peste DNCB, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu piciorul pasarelei pietonale.

Din impact a rezultat rănirea a 2 persoane, respectiv a conducătorul auto  și a unei femei, de 36 de ani, pasager în auto.

Echipajele medicale au  acordat îngrijiri medicale și au efectuat manevre de resuscitare în cazul femeii, însă, din păcate, au declarat decesul acesteia.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident București pipera
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close