Antena 3 CNN Actualitate Tânără moartă în spital după o operație banală. Acuzații grave de malpraxis de la familia ignorată total

Tânără moartă în spital după o operație banală. Acuzații grave de malpraxis de la familia ignorată total

Zece persoane stau zilnic ore bune în fața Spitalului Elias din Capitală și se roagă de medici și de paznici să le dea trupul neînsuflețit al unei paciente, acasă. Este vorba despre o femeie care a decedat după o operație de întrerupere de sarcină. După 5 zile de la deces, rudelor nu li s-au dat multe informații despre ce s-a întâmplat. Au fost trimise la Institutul de Medicină Legală și la Parchet, însă și aici, tot fără rezultate.

Tânără moartă în spital după o operație banală. Acuzații grave de malpraxis de la familia ignorată total
Sursa foto: hepta.ro
de Laura Dinu    |    30 Iun 2020   •   12:02

Rudele și apropiații unei femei decedate după un chiuretaj așteaptă de 5 zile să ia trupul neînsuflețit al acesteia și să îl îngroape. Femeia în vârstă de 29 de ani s-a simțit rău săptămâna trecută și a avut stări de vomă. Aceasta avea o sarcină extrauterină.

A fost internată la spitalul Filantropia din Capitală unde i s-a făcut și testul pentru coronavirus. Însă rezultatul nu a fost aflat nici acum de familie. Pe data de 24 iunie a fost internată la Spitalul Elias. 

Un medic le-ar fi comunciat rudelor că femeia ar fi murit în urma unei septicemii, însă nu le-a dat mai multe detalii. Oamenii vin zilnic în fața unității medicale în speranța că vor primi răspunsuri. 

Contactați de Antena 3, reprezentanții Spitalului Elias nu au oferit niciun punct de vedere cu privire la acest subiect.

×
Subiecte în articol: spitalul Elias malpraxis medic
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close