Antena 3 CNN Actualitate O tânără a născut într-o benzinărie din Satu Mare şi şi-a aruncat fetiţa la gunoi, când se întorcea din Germania

O tânără a născut într-o benzinărie din Satu Mare şi şi-a aruncat fetiţa la gunoi, când se întorcea din Germania

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Botoşani, a născut într-o benzinărie din Satu Mare şi şi-a aruncat fetiţa la gunoi, când se întorcea din Germania de la muncă.

O tânără a născut într-o benzinărie din Satu Mare şi şi-a aruncat fetiţa la gunoi, când se întorcea din Germania
Sursa foto: Getty Images
de Alin Tarnovschi    |    08 Iul 2021   •   10:25

Totul s-a întâmplat în luna august a anului trecut, atunci când tânăra se întorcea de la muncă, din Germania, cu un autocar, şi a coborât într-o benzinărie din Satu Mare pentru a merge la toaletă.

Acolo, tânăra a adus pe lume o fetiţă, însă în loc să ceară ajutorul medicilor şi să aibă grijă de micuţă, a preferat să o arunce la un coş de gunoi şi apoi să se întoarcă în autocar şi să îşi continue drumul către casă.

Pe drum însă a început să îi fie rău, iar şoferul a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj medical a transportat-o atunci pe tânără la spital, acolo unde medicii au descoperit că născuse recent şi i-au alertat pe poliţişti.

Între timp, fetiţa aruncată la coşul de gunoi din benzinărie a fost găsită de un angajat care a auzit-o când plângea. Astfel, poliţiştii au deschis o anchetă, iar tânăra din Botoşani a fost trimisă în judecată.

A născut într-o benzinărie din Satu Mare şi şi-a aruncat fetiţa la gunoi

Fetiţa, care a avut la naştere o greutate de trei kilograme, a fost transportată la spital, iar medicii au stabilit, după consultaţie, că este sănătoasă.

Femeia a fost judecată pentru fapta sa, iar judecătorii din Satu Mare au condamnat-o, în urmă cu câteva zile, la patru ani de închisoare.

Mai mult, au obligat-o la plata unor daune în valoare de 50.000 de lei.

Tânăra nu a recunoscut niciun moment acuzaţia şi a atacat decizia în speranţa că va obţine o pedeapsă mai mică sau chiar va fi achitată.

Fetiţa ei a fost dată în grija rudelor sale din Botoşani, notează jurnalemigrant.com.

×
Subiecte în articol: Satu Mare Botoșani
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close